SKANSTORGET TRE B

Minimalistisk inredning av ett mellanstort kök, med släta luckor, vita skåp, vita vitvaror, ljust trägolv och en dubbel diskho —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

webuser_213960573
Lena Bergman la till detta i Därför ska du tapetsera köket – 10 spännande idéer25 juni 2019

8. Mönstrad mysfaktorEtt i övrigt vitt kök klär i mustiga, mörka färger. Det här köket hade inte varit hälften så ombonat om även väggarna varit vitmålade. Och stormönstrade tapeter i några få färger är faktiskt lugnare för ögat än småmönstrat.Vill du ha mer inspiration? I Houzz bildgalleri finns miljontals foton att spara ner i dina idéböcker.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg la till detta i 8 tips på hur du förnyar köket för under 1 000 kronor23 februari 2017

4. Tapetsera en av väggarnaPrecis som på den första bilden, där kökets långvägg har en stark, iögonfallande färg, kan du få samma effekt genom att tapetsera en enda vägg. Om du väljer en tapet med slående färg eller mönster blir den ett blickfång som tar bort fokus från kökets inte helt nya element. Dessutom kan det göra att rummet känns mer levande, om inredningen är neutral.Prisexempel: 10 meter av Boråstapeters “Collected Memories” kostar 399 kronor.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg la till detta i 7 vågade sätt att få köksväggar inga andra har15 november 2016

5. Läckra tapeterEtt enkelt sätt att få in snygga mönster och färger på dina köksväggar är med vågade tapeter. Här kan du välja att tapetsera alla väggar, eller bara en vägg, utefter vilken slags dynamik du vill att rummet ska ha. Har du ett mindre kök kommer en tapet på alla väggar snabbt få rummet att kännas mindre, medan större kök absolut kan bära upp en större mängd tapeter.

martinastrand
Martina Strand la till detta i Så undviker du de 10 vanligaste misstagen när du tapetserar13 oktober 2016

Misstag 3: Att fega i tapetvalet“Nu är det inte längre bara vitt som gäller, och man måste våga välja färg om det är det man helst vill ha. Många frågar mig vad som är inne just nu, men inget är ju rätt eller fel, utan man ska ta det man själv tycker om. Men rent generellt vågar fler ha mönstrat och mer färg nu, och det är kul när det händer något. Tänk vad en tapet kan förändra ett rum!”LÄS MER: Trendiga tapeter: Ta fram mormorskänslan i moderna hem

Detta kommenterar "Houzzers" på:

smeg_uk
Smeg UK la till detta i Contemporary Kitchen17 februari 2020

The white FAB30 looks incredible in almost any kitchen space.

Personer som gillar det här fotot gillar även
Классический Прихожая
Roslagsgatan 36
Павлинье гнездо
Апартаменты «117», Москва, Россия 2014
Linnéstaden, Första Långgatan 6A
Styling for client/real estate agency Vikingagatan
Houzz Tour | Zandra Lidén
Portfolio
Kök med liknande färger
Hillside Kitchen Remodel
Mistflower
Salty Views Project
Heron Bay Estates
Modern Residence in Downtown
It's all in the details in this kitchen
Midtown Kitchen Renovation
His 'n Hers Kitchen with Scullery kitche
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.