Svart Modernt kök

jeanette@formakok.se
Kök 090
Kök med en lucka med mjukt fasad kant i grått utförande, luckan är målad i en helmatt nyans. På skåpen ligger en bänkskiva av marmor där vaskarna monterats under skivan för ett praktiskt och vackert utförande. Bänkskivan är extra djup vi fönstret för att skapa en större arbetsyta. Hörnet på köket har utrustats med praktiska hörnlådor för att kunna utnyttja platsen maximalt.


Idéer för ett mellanstort skandinaviskt vit l-kök, med en enkel diskho, släta luckor, svarta skåp, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, svarta vitvaror, laminatgolv, en köksö och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Kökstrender 2019 – läsarnas egna favoritbilder19 september 2019

2. Svarta kök är fortsatt populära, och det här grafiska köket understryks av den fina köksön.Experternas råd: För- och nackdelar med svarta kök

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Experternas råd: För- och nackdelar med svarta kök4 juni 2019

Svart är en basfärgJeanette Hammarstedt Inredningsdesigner säger:“Man ska se svart lite som de andra basfärgerna vitt och grått, och ändra stil på köket när man känner för förändring med detaljer och småsaker. Svart kan användas i en klassisk shaker-stil eller i ett supermodernt kök, färgen passar lika bra i alla stilar. Köket på bilden har jag ritat för Formakök och är ett bra exempel på ett tidlöst kök som håller länge stilmässigt.”

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Inredningstrenderna 2018 – vilka föll du för?8 april 2019

Svarta kökHade nån sagt för fem år sen att många svenskar i vita, fräscha kök snart skulle tråna efter ett svart kök, hade man nog inte trott det. Men så är fallet, och de svarta köken är här för att stanna.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

helennilsson
helennilsson la till detta i Feng Shui i köket7 december 2020

Här finns utrymme att umgås med gästerna när man lagar maten. Det finns blommor i fönstret som gör att flödet i rummet blir bra. Saknar ljus i fina ljusstakar bredvid blommorna i vas. Kökets tak lutar och därför skulle en snygg kakel med fint mönsters går uppåt.

valentina_onofri
Valentina Onofri la till detta i Cucine13 april 2019

Moderno, lontano dal mio ideale, ma bellissimo nell’insieme

Kök med liknande färger
Modern Farm
Lakefront Modern
Квартира в ЖК "Smolensky De Luxe"
Willowgrove Kitchen
Kitchen
inspired kitchen backsplash features clé's antique yet modern artist tiles
Starwood Family Comound
Classic Living
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.