Sylvestergatan 7

Foto på ett litet minimalistiskt grå kök, med luckor med glaspanel, skåp i mörkt trä, marmorbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i marmor, en nedsänkt diskho, svarta vitvaror, mellanmörkt trägolv och brunt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

webuser_213960573
Lena Bergman la till detta i 10 kök på 10 kvadrat – form och funktion i miniköket14 oktober 2019

1. Sätt stilen i miniköketLåt inte ett begränsat utrymme begränsa dina köksdrömmar! Bara för att ditt kök är minimalt behöver du inte försaka form och funktion – tvärtom. På liten yta kan det till och med vara enklare att få till en snygg, sammanhållen stil. Och de kompakta köken kan faktiskt vara de mest praktiska att laga mat i, med allt inom bekvämt räckhåll.

webuser_213960573
Lena Bergman la till detta i Praktisk, snygg eller både och? Så väljer du köksbänk i sten22 november 2018

PlusMarmor är vackert, tidlöst och neutralt, och passar till de flesta inredningsstilar och färgval i köket. Marmor tål värme bra och med rätt och regelbundet underhåll håller sig bänkskivan fin i många år.MinusMarmor är dyrt. Dessutom är det ett känsligt material som lätt blir repigt och kan få fläckar av syror och färgade vätskor. Tappar du porslin eller glas på en marmorbänk kan det gå sönder.

ninaquist
Nina Quist la till detta i Laga mat på liten yta – inspiration från sju små svenska kök9 juli 2018

3. Placera fläkten högtAtt slippa överskåp och hyllor ovanför arbetsyta och spis kan kännas befriande i små utrymmen. Genom att dessutom välja en köksfläkt som sitter högt upp, blir det mer utrymme för den som lagar mat och hela köket känns luftigare och rymligare. Se bara till att fläkten har tillräckligt med sugförmåga så den inte kommer för långt från oset.Lokala köksexperter som kan hjälpa dig hittar du bland våra proffs

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.