Tanglewood Modern House

This new modern house is located in a meadow in Lenox MA. The house is designed as a series of linked pavilions to connect the house to the nature and to provide the maximum daylight in each room. The center focus of the home is the largest pavilion containing the living/dining/kitchen, with the guest pavilion to the south and the master bedroom and screen porch pavilions to the west. While the roof line appears flat from the exterior, the roofs of each pavilion have a pronounced slope inward and to the north, a sort of funnel shape. This design allows rain water to channel via a scupper to cisterns located on the north side of the house. Steel beams, Douglas fir rafters and purlins are exposed in the living/dining/kitchen pavilion.

Photo by: Nat Rea Photography

Inspiration för stora moderna grå hus, med pulpettak —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Detta kommenterar "Houzzers" på:

blayr_barnard
Blayr Barnard la till detta i Exterior20 augusti 2020

Open out towards the exterior towards pool area and view from pool is a crafted woodwork

Hus med liknande färger
Midcentury Exterior
VILLA E
Whitfield Modern
Contemporary
CASA CLARA
Casa Clara Residence
Master Closet & Armoire
Haus K, Neubau am Ortsrand
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.