Tapet - Designed by Midbec

Inspiration är gjord för att passa hemmets alla rum. Mönstren är allt ifrån somrigt blommiga till mjukt geometriska. Inspirationen är hämtad från det skandinaviska arvet och färgerna är nordiskt blonda och skapar en poetisk ombonad känsla. Smycka dina väggar med Inspiration! Art.nr 17525

Bild på ett skandinaviskt vardagsrum, med grå väggar —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

martinastrand
Martina Strand la till detta i Så undviker du de 10 vanligaste misstagen när du tapetserar13 oktober 2016

Misstag 5: Att missa förarbetetVi känner väl alla igen otålighets-syndromet: man vill sätta igång direkt och vara klar med inredningsprojektet samma dag. Var istället proaktiv, och ta en ärlig titt på väggen som ska tapetseras! Tina betonar hur mycket förberedelserna påverkar slutresultatet: “Vad är det som sitter på väggen i dagsläget, och vilket jobb behöver du göra där? Inget ska sitta löst och underlaget ska vara fast och rakt. När du har tagit ner all väggpynt och flyttat ut möbler som står utmed väggarna ska du ta bort alla spikar och skruvar. Om du dessutom kan ta bort golvlisterna är det lättare att sätta upp tapeterna – resultatet blir också bättre. Därefter ska alla skarvar och spikhål spacklas och slipas.” Det finns en tapet som heter Coverup, eller Easycover, som man kan sätta upp istället för att spackla om man inte vågar sig på det. Det är en täckande tapet som sätts direkt på den gamla och täcker ojämna underlag. Den ska fästas med vävlim och kräver rejält med lim för att sitta bra.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

natasha_nm72
natasha_nm72 la till detta i ШТОРЫ25 mars 2019

На фото: обратите внимание, бежевый присутствует и фрагментарно в рисунке обоев, и в обстановке

Personer som gillar det här fotot gillar även
Collections
Квартира Нади Зотовой
Harbourside
С русской душой
Tapet - Designed by Midbec
Солнечная квартира на Горной улице.
Дом у озера
Fresh Traditional
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.