Timotejgatan 8

Inredning av ett modernt mellanstort gästrum, med vita väggar och mellanmörkt trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

cajsacarlson
Cajsa Carlson la till detta i Gör det själv: Så här snygg kan en säng av lastpallar bli1 mars 2017

8. På Södermalm i Stockholm ligger det här sovrummet, där man har använt mörkbetsade lastpallar för en elegantare version av sängbord.

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen la till detta i Lastpallar i alla rum – rått, billigt och riktigt snyggt27 juli 2016

Sov som en dröm på pallarBestäm först höjden på sängen, om det räcker med ett lager pallar eller om det behövs två. När pallarna är inköpta måste de tvättas och torkas ordentligt, och kan sedan placeras på golvet. Det är bra att ha ett underlag, så det ibland vassa och kvistiga träet inte skadar golvet. Sätt gärna ihop pallarna, så de inte glider isär – kanske bara med ett enkelt rep om du inte vill skruva. Till sist lägger du på madrassen och sen är det bara att slumra in.TIPS: Om det finns plats i änden av sängen har du i pallarna en perfekt förvaringslösning till böcker, tidningar och små lådor.

martinastrand
Martina Strand la till detta i Slipp borra i väggen: Styla med smarta betjänter och klädhästar6 juli 2016

Skinande rostfritt Är du mer för silver än koppar? En rostfri design passar in i många sammanhang. Kanske till och med i köket för att hänga upp förkläden och redskap väl synliga? Eller som på bilden, ett diskret inslag i sovrummet som fångar ljuset med sin skinande yta.Hitta mängder av vackra sovrum i vårt bildarkiv!

studioin
Studio In la till detta i Trendspaning: Så här plockar du bäst in kalla metaller1 apr. 2016

Underreden och karmar i stål Stolar och fåtöljer kan man aldrig få för många av. Håll utkik efter stolar med kromade stommar och lädersäten i cognacsfärg. För att skapa en look á la 2016, jobba in möblerna i rum med en naturnära färgskala. Beige och grått utger en varm bas för kromade möbler som känns helt rätt.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

jocie67
jocie67 la till detta i Mina idéer26 aug. 2019

Sängen står rakt under fönstret och det finns inte gardiner eller nåt som gör sovrummet mysigt och inbjudande, så hade rekommenderat att dra ner sängen lite, bort en bit från fönstret, och även haft en tunn gardin och gärna lite tavlor med lugna färger och motiver som passar in.

Personer som gillar det här fotot gillar även
Rum i grått
Referensbilder
Nybrogatan 57
Drejargatan
Joanna Lavens Home. Stockholm
Portfolio
Drejargatan
Fredensborg House
Sovrum med liknande färger
Canal House
Minimal white
Formal Farmhouse - Sonoma
Dormy House Hotel
Noe Valley 1
Kiawah Classic
Laguna Breezy Blue Home
Brady Model
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.