Styling av hus på Värmdö
Styling av hus på Värmdö
Vass Inredning
@foad.designphoto
Idéer för att renovera ett minimalistiskt vit vitt en-suite badrum, med släta luckor, grå skåp, ett fristående badkar, en kantlös dusch, vit kakel, tunnelbanekakel, ett nedsänkt handfat, grått golv och dusch med gångjärnsdörr
Contemporary Barnrum
Contemporary Barnrum
Foto på ett mellanstort funkis flickrum kombinerat med sovrum och för 4-10-åringar, med beige väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Mannagrynstorget Kitchen
Mannagrynstorget Kitchen
B R I T T F U R N – Interior Design
Situated in Nacka´s historic Saltsjökvarn building, this 124 square metre apartment boasts impressive water views towards Djurgården as well as the industrial charm of the old grain mill. While demolishing the existing kitchen, our priority was to ensure the new design complemented the architectural framework as well as embracing our client´s colourful vision for their home. That our clients were open to all of the possibilities bespoke kitchen design has to offer, was an extraordinary bonus in terms of what we could explore through materiality and texture. The fully integrated kitchen, with hidden appliances and maximised storage, allows the space to function both practically on a daily basis as well as seamlessly when entertaining. Defining the kitchen, the bespoke brushed brass cabinetry reveals the warm beauty of the material while a clear lacquer finish protects it in a high-use area. The tactile variations in the brushed brass, stone, timber, textured glass, matte metal detailing and vivid teal paint colour each deliver a subtle richness to the whole. The result is a kitchen imbued with character and personality that evokes a sense of joy and playfulness with a sophisticated, industrial edge. Completed: December 2019 Place: Nacka, Stockholm Type of project: Kitchen renovation Photographer: Joachim Belaeiff
Villa Tryskär
Villa Tryskär
Schüco Sverige
Vardagsrummet flödar i ljus och maximerar utsikten mot vattnet. Stylist: Linnea Salmén
Inredning av ett modernt vardagsrum, med en standard öppen spis, en väggmonterad TV och grått golv
411 Long Ridge - Exterior
411 Long Ridge - Exterior
Pinnacle Mountain Homes
Pinnacle Mountain Homes
Rustik inredning av ett stenhus
パークサイドハウス
パークサイドハウス
フリーダムアーキテクツデザイン株式会社
Freedom Architects Design
Foto på ett funkis vardagsrum, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och en fristående TV
jamesthomas, LLC
jamesthomas, LLC
Jamesthomas Interiors
Great Room
Inredning av ett industriellt mycket stort vardagsrum, med vita väggar
Roseville Pavilion
Roseville Pavilion
Michelle Walker architects
The Pavilion is a contemporary outdoor living addition to a Federation house in Roseville, NSW. The existing house sits on a 1550sqm block of land and is a substantial renovated two storey family home. The 900sqm north facing rear yard slopes gently down from the back of the house and is framed by mature deciduous trees. The client wanted to create something special “out the back”, to replace an old timber pergola and update the pebblecrete pool, surrounded by uneven brick paving and tubular pool fencing. After years living in Asia, the client’s vision was for a year round, comfortable outdoor living space; shaded from the hot Australian sun, protected from the rain, and warmed by an outdoor fireplace and heaters during the cooler Sydney months. The result is large outdoor living room, which provides generous space for year round outdoor living and entertaining and connects the house to both the pool and the deep back yard. The Pavilion at Roseville is a new in-between space, blurring the distinction between inside and out. It celebrates the contemporary culture of outdoor living, gathering friends & family outside, around the bbq, pool and hearth.
From Kids to Quiet
From Kids to Quiet
SV Design
On the site of an old family summer cottage, nestled on a lake in upstate New York, rests this newly constructed year round residence. The house is designed for two, yet provides plenty of space for adult children and grandchildren to come and visit. The serenity of the lake is captured with an open floor plan, anchored by fireplaces to cozy up to. The public side of the house presents a subdued presence with a courtyard enclosed by three wings of the house. Photo Credit: David Lamb
Atlanta Modern Farmhouse
Atlanta Modern Farmhouse
Sheehan Built Homes
Jeff Herr Photography
Foto på en lantlig matplats med öppen planlösning, med vita väggar och mörkt trägolv
Carmel Mid-Century LEED
Carmel Mid-Century LEED
Studio Schicketanz
Robert Canfield Photography
Inspiration för ett 60 tals arbetsrum, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och ett fristående skrivbord
Jamestown Residence: Kitchen
Jamestown Residence: Kitchen
Union Studio, Architecture & Community Design
Photo: Nat Rea
Inspiration för ett vintage kök, med skåp i shakerstil, vita skåp, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel och rostfria vitvaror
Diva
Diva
PLACE architect ltd.
Exempel på en industriell matplats
Amagansett North House
Amagansett North House
BERG DESIGN ARCHITECTURE
Edward Caruso
Idéer för stora funkis allrum med öppen planlösning, med ett finrum, vita väggar, ljust trägolv, en spiselkrans i sten, en dubbelsidig öppen spis och beiget golv
Contemporary Black / Brass Kitchen
Contemporary Black / Brass Kitchen
PentaVia Custom Homes
A contemporary kitchen with touches of modern. The contrast of the stained dark wood beams with the light engineered wood on the ceiling is a stunning feature. The hardware is large and strong- black in the main area and brass in the secondary kitchen. The butler's kitchen has black cabinets with brass hardware for contrast. Black venti hood with gold brass accents. Island Pendants from Hudson Valley Lighting.
Connecticut Pool Pavilion
Connecticut Pool Pavilion
Harry Elson Architect PC
Idéer för en modern pool, med poolhus
Lake House Retreat
Lake House Retreat
Morgante Wilson Architects
Morgante Wilson Architects upholstered the Jonathan Adler sofas in a Kravet fabric. The custom Atelier Lapchi rug is a blend of wool and silk which provides warmth underfoot. Swivel chairs allow for and easy view outside. Werner Straube Photography
Buckhead Manor
Buckhead Manor
Beth Webb Interiors
Inspiration för medelhavsstil verandor
Indian Springs Ranch Residence
Indian Springs Ranch Residence
CLB Architects
The Peaks View residence is sited near Wilson, Wyoming, in a grassy meadow, adjacent to the Teton mountain range. The design solution for the project had to satisfy two conflicting goals: the finished project must fit seamlessly into a neighborhood with distinctly conservative design guidelines while satisfying the owners desire to create a unique home with roots in the modern idiom.

 Within these constraints, the architect created an assemblage of building volumes to break down the scale of the 6,500 square foot program. A pair of two-story gabled structures present a traditional face to the neighborhood, while the single-story living pavilion, with its expansive shed roof, tilts up to recognize views and capture daylight for the primary living spaces. This trio of buildings wrap around a south-facing courtyard, a warm refuge for outdoor living during the short summer season in Wyoming. Broad overhangs, articulated in wood, taper to thin steel “brim” that protects the buildings from harsh western weather. The roof of the living pavilion extends to create a covered outdoor extension for the main living space. The cast-in-place concrete chimney and site walls anchor the composition of forms to the flat site. The exterior is clad primarily in cedar siding; two types were used to create pattern, texture and depth in the elevations. 
 While the building forms and exterior materials conform to the design guidelines and fit within the context of the neighborhood, the interiors depart to explore a well-lit, refined and warm character. Wood, plaster and a reductive approach to detailing and materials complete the interior expression. Display for a Kimono was deliberately incorporated into the entry sequence. Its influence on the interior can be seen in the delicate stair screen and the language for the millwork which is conceived as simple wood containers within spaces. Ample glazing provides excellent daylight and a connection to the site. Photos: Matthew Millman
Marco - Modern Beach Craftsman, Seal Beach CA
Marco - Modern Beach Craftsman, Seal Beach CA
Jeannette Architects
Modern Beach Craftsman Master Bathroom. Seal Beach, CA by Jeannette Architects - Photo: Jeff Jeannette Shower Dimensions: 66" x 42" Tile: Subway style Marble Wainscott: Painted Wood
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.