Valhallavägen 112

Inspiration för klassiska vardagsrum, med ett finrum, vita väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis och brunt golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

ninaquist
Nina Quist la till detta i Hur sköter jag om min sammet?9 september 2018

2. Sammet är känsligt för vattenHar du fått en fläck på en soffkudde? Då är det i regel kemtvätt som gäller. Sammet är ofta känsligt för vatten, så undvik att försöka gnugga bort fläcken med en blöt trasa. Om du spiller vätska på sammet så gäller det att vara snabb. Vätska sjunker oftast inte in i tyget direkt, utan tenderar att först lägga sig ovanpå. Om du har lite tur så kan du då suga upp vätskan med en torr trasa, eller med hushållspapper, innan en fläck har uppstått. Om det hann bli en fläck på tyget kan du prova att få bort den försiktigt med hjälp av en våtservett, och sedan låta tyget lufttorka. Tänk på att sammetens lugg kan ta skada av allt för ivrigt gnuggande, så vid fläckborttagning gäller det att gå varsamt fram!

Personer som gillar det här fotot gillar även
Houzz Tour: Alexander Ekman
Wine Estate
Storgatan 92, Linköping
Gamla skolan i Södra Åby
Gamla skolan i Södra Åby
Blankets and Throws
CANYON OAKS HOME
Köksblandare
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.