Vardagsrum

Idéer för att renovera ett mellanstort vintage allrum med öppen planlösning, med ett finrum, vita väggar och mellanmörkt trägolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Så väljer du rätt form och stil på ditt soffbord – expertens tips6 juli 2017

Glas: Glas är, precis som marmor, ett tidlöst material, även om vi kanske mest associerar soffbord i glas med åttio- och nittiotalsinredningar. Materialet passar tillsammans med de flesta stilar och går att få i olika former. Att det är transparent gör också att bordet inte tar någon plats, och nästan smälter in i rummet. Nackdelen med glasbord är att de lätt blir smutsiga och man får torka av dem väldigt ofta. Det är även ett mycket ömtåligt material, så passar kanske inte barnfamiljer.Ute efter hjälp med vardagsrummet? Hitta en inredare på Houzz!

stilinredning
STIL & Inredning la till detta i Nytt år & ny stil? Här är inredarens bästa budgettips!20 december 2016

Tavlor Idag behöver inte konst vara något som är dyrt och svårt. Det finns en uppsjö av olika webshoppar som erbjuder mängder av olika tavlor, tryck och affischer. För under 1000-lappen kan du få en hel tavelvägg! Enkelt, snyggt och perfekt för den ombytlige.

Foton i Vardagsrum

Vardagsrum med liknande färger
Bergsgatan 15, Kungsholmen
Springfield House - Adelaide
North Vancouver-Dinning Room, Blue dining Chairs, Modern Living, Home Renovation
Moderno Salón
Catskill SUBurban
Lenox Hill, New York, NY
The Tidewater at Sanctuary at Hamlin
Uniquely Bold in Ocean Beach, CA
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.