Vermont Remodel

John Woodcock

Idéer för ett nordiskt kapprum, med vita väggar —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

antoniawiklund
A la till detta i Minska stressen med rätt styling (ja, det är möjligt!)18 december 2017

Lätta upp hallenLåt inte hallen bli ett kaos där du triggas till irritation så fort du kliver innanför dörren. Ta dig i kragen och sortera bort sommarjackorna eller vinterjackorna, beroende på årstid, och låt bara det som används till vardags hänga framme. Finskor, gå-bort-kappan och fest-clutchen kan plockas fram när det vankas festligheter för att lämna plats åt de mer funktionella vardagsplaggen.

amanda_ternblad
Amanda Ternblad la till detta i Vad hatar du att göra hemma? Så här slipper du stressen!8 juni 2017

2. Om du avskyr att dammsugaSkor, husdjur och ytterkläder drar in smuts och grus i hemmet, men en välutrustad hall, där familjen eller gästerna snabbt och lätt kan hänga av sig och ställa undan skorna, är lösningen. Undvik alltför mycket förvaring på golvet, så att smutsen inte samlas i högar. Om det finns möjlighet så placera gärna skohyllan och krokar så nära ingången som möjligt. Med en kompletterande tamburmajor behöver inte gästerna gå långt innan ytterplaggen är på plats.

aliciailskov
Husmoderen.dk la till detta i 10 sätt att planera in smart förvaring i hallen4 juni 2017

Krokar och bänkarKombinationen av väggkrokar och en bänk är vanlig i hallar och entréer, men bänken på bilden här har det där lilla extra. Istället för att lämna hyllorna under bänken tomma, sätt dit några snygga korgar! Se till att de är både fina och praktiska, och tål smuts och grus från skor. Korgarna passar såklart även för förvaring av halsdukar, vantar, solglasögon…

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg la till detta i Så får du plats med vinterkläderna även i en liten hall25 januari 2017

9. Dolda korgarDet är alltid bra att ha dolda och diskreta förvaringsmöjligheter i hallen, så den verkar organiserad och ger gäster ett bra första intryck av hemmet. Små korgar som dolts under ett bänksäte är bra för att gömma undan skor och annat. I denna hallen har man valt nätkorgar i metall som ger rummet ett rustikt och modernt uttryck, men man kan också välja korgar eller kassar som man inte kan se igenom, om man vill dölja innehållet helt.

sanne_kragelund
Sanne Kragelund la till detta i Shoppa smart: Här är allt du behöver när du flyttar hemifrån7 juni 2016

FÖRVARINGTa till kassan: Krokar och lådorBra krokar och vackra korgar kan göra underverk i ditt hem. Det hjälper dig att få ordning på allt från kläder i korridoren till förkläden och redskap i köket. Om du dessutom har behov av burkar och krukor i köket, så se till att välj en matchande uppsättning. Det kommer att skapa mer ordning och balans på hyllorna. Undvik: Att inte sortera ut innan du köper nyttOm du upplever att sovrummet, köket eller vardagsrummet är fullt av grejer och du har ont om förvaring, så städa upp innan du köper ny förvaring. Under tiden som du rensar ut kommer du få en överblick på vilka förvaringselement du faktiskt har behov av.

sanne_kragelund
Sanne Kragelund la till detta i 10 billiga tips: Så gör du ditt hus redo för visning25 maj 2016

2. Undvik röranFå den framtida ägaren att känna sig som hemma genom att skapa en funktionell och inbjudande entré utan alltför mycket skräp. Låt bara ett par skor och jackor hänga framme för att göra rummet större. Det är det enkla uttrycket i hallen som är viktigt.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

apasovat
apasovat la till detta i Разное6 november 2020

прихожая идея с корзинами, панели

webuser_936885538
M T la till detta i Mudroom26 juni 2020

Somewhere to sit and also to put shoes

elizabeth_erickson30
Elizabeth Erickson la till detta i Mud rooms27 februari 2019

Wire baskets in bench for drying items (and easy cleaning)

Entréer med liknande färger
Brookschase Lane
Manhattan Beach Modern Townhouse
Sigsbee Road Project
The Farmhouse
Batesville Farm
Pacific Avenue
Amity Worrel - Romeria Project
St Ives House
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.