Writer's Studio Barn

The conversion of this iconic American barn into a Writer’s Studio was conceived of as a tranquil retreat with natural light and lush views to stimulate inspiration for both husband and wife. Originally used as a garage with two horse stalls, the existing stick framed structure provided a loft with ideal space and orientation for a secluded studio. Signature barn features were maintained and enhanced such as horizontal siding, trim, large barn doors, cupola, roof overhangs, and framing. New features added to compliment the contextual significance and sustainability aspect of the project were reclaimed lumber from a razed barn used as flooring, driftwood retrieved from the shores of the Hudson River used for trim, and distressing / wearing new wood finishes creating an aged look. Along with the efforts for maintaining the historic character of the barn, modern elements were also incorporated into the design to provide a more current ensemble based on its new use. Elements such a light fixtures, window configurations, plumbing fixtures and appliances were all modernized to appropriately represent the present way of life.

Inredning av ett lantligt fristående tvåbils kontor, studio eller verkstad —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor
Garager och förråd med liknande färger
The William Farley House
Swedish Exterior
Stone Farmhouse Renovation
Woodside Guest House
SORRENTO - SPADACCINI HOMES
Homearama 2014
3rd Avenue
Traditional Garage And Shed
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.