Kommentarer (1)
Tack för att du rapporterar den här kommentaren. Ångra
PRO
2700kelvin, smart belysning

@Lys&Rum Riktig bra och informativ artikel! Sverige är dock inte riktig lika snabb/ hurtig med LED som resten av Skandinavien. Installera vi LED i hemmamiljö är det rund 3000kelvin. Toppen bra att att det även skrivs om vikten av bra färgåtergivningen när man väljer LED-belysning, Tack!

   

Liknande artiklar

9 trender från Milano du garanterat vill ha hemma
Den enorma Salone del Mobile gick av stapeln förra veckan, och vi har vaskat fram guldkornen som snart kommer dyka upp i svenska hem.
Läs artikeln
Sverige Rum för mig: Caroline Roxys charmiga hem speglar bloggarens privata jag
I konstnärstäta Gamla stan landar bloggaren Caroline Roxy mellan resor och jobb. Här hittar hon lugnet – och inreder med kläder och skor.
Läs artikeln
Internationellt Houzz Tour: Sliten klädesfabrik öppnas upp för ljus och moderna linjer
Mer utrymme och mer ljus för att visa upp konst och böcker önskade sig ägarna av ett spännande industriloft i Manchester.
Läs artikeln
Inredning & dekoration Ovanligt ljusinsläpp: 10 coola fönster
Trodde du att fönster måste vara fyrkantiga? I sådana fall är det dags att tänka om! Här är 10 hus som föregår med gott exempel.
Läs artikeln
Sverige Houzz Tour: Galen drömutsikt från en av Stockholms bästa balkonger
Med hela innerstan för fötterna har denna växande familj njutit i fulla drag av den perfekt inredda balkongen på 40 kvadratmeter.
Läs artikeln
Livsstil Sommar i P1: Var är formgivarna och arkitekterna bland årets värdar?
Företagsledare, fotbollspelare, komiker och Bert Karlsson – men inte en enda designer. Här är 8 namn vi vill höra i etern i Sommar 2017.
Läs artikeln
Sverige Houzz Tour: Hanna Nova Beatrice kör på magkänsla i arkitektpärlan
Hur inreder chefredaktören på Sveriges kanske mest stilsäkra tidning sitt hem? Med själ och lust, snarare än perfektion, visar det sig.
Läs artikeln
Sverige Houzz Tour: Avslappnande fristad för TV inredaren i Göteborg
Mellan jobbresorna landar Emma Sandén i sin gula tegelvilla, fylld av en spännande blandning av designikoner, arvegods och egna tavlor.
Läs artikeln
Belysning Läsarfrågan: Hur får jag in mer ljus i mitt hem?
Eftersom årets mörkaste månader är framför oss har vi samlat ihop tips på hur vi kan få in mer härligt, och framförallt nyttigt, ljus hemma.
Läs artikeln