Christmas Tree contemporary-vardagsrum
Spara1,2kStäll en frågaSkriv ut

Christmas Tree

Holly Marder © 2012 Houzz
URL
http://www.lovethomas.blogspot.com
Inredning av ett modernt vardagsrum — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Zetterman Garden Design AB har lagt till detta i Detta bör du göra i trädgården i december
Riktig gran – eller?Det finns många åsikter om julgranen. Fundera kring ett hållbarhetsperspektiv, den står ju bara några veckor, och väljer du att köpa gran, hör efter om den är svensk. Tänk även på allergier. Många uppskattar en levande gran mycket för doften, men julgranar (våra vanliga röd-granar) och hyacinter är de två vanligaste allergi-växterna. En kungsgran ger ofta inte lika stark reaktion, och så finns det givetvis även konstgjorda granar. När julen är över, se till att trädet återvinns på rätt sätt och kolla med din kommun var det ska lämnas.
Zetterman Garden Design AB har lagt till detta i Snart jul: Samlas kring granen för värme och gemenskap
Hållbart och miljövänligtDekorera granen med näver, trä och naturnära dekorationer. Det finns idag företag som säljer så kallade ekologiska julgranar, som odlas i Sverige och inte har drivits upp med besprutning och bekämpningsmedel. Bespara transporter från andra delar av Europa, så fråga alltid vart den kommer ifrån. När julen är över, se till att den återvinns på rätt sätt. Kontakta din kommun om var trädet ska lämnas.
Antonia af Petersens har lagt till detta i Fråga experten: Vilken gran ska jag välja?
Men det roliga tar ju också slut någon gång. När man vill göra sig av med granen så kan den lämnas på återvinningscentralen. Där ska den sorteras som ris så att den sedan flisas och blir till fjärrvärme. Har man tomt är ett alternativ att sätta ut granen och låta den fungera som fågelmat.
Solrunn Persson har lagt till detta i Ha en lagom jul – börja planera inför en ångestfri högtid
8. Gör 23 december till en helig dagHör du till dem som flänger runt som en yr höna dan-före-dan? Fixar, pysslar och donar med det sista? Sluta upp med det, för din sinnesfrids skull! Se 23 december som en chans att koppla av inför julafton. Kanske varvar du ned efter den sista arbetsdagen. Börja inte med några nya projekt och försök nöja dig med det du gjort hittills. (Vi lovar, imorgon kommer INGEN lägga fokus på dammhögen under skåpet…)

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

iren Iren har lagt till detta i Идеи пользователя iren
ёлка с бумажной гирляндой из детства

Bläddra bland över 17 miljoner heminredningsfoton på Houzz