Ballingslöv styling från 2013 industriell-koek
Spara706Ställ en frågaSkriv ut

Ballingslöv styling från 2013

URL
http://www.dysign.se/
Idéer för stora industriella kök, med en dubbel diskho, släta luckor, granitbänkskiva, klinkergolv i keramik och beige skåp — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Rie Munthe-Rasmussen har lagt till detta i Patinerad industristil: Ta med dig New York hem
En annan förvandlingMånga kastar sig in i att riva en vägg i vardagsrummet för att öppna upp köket. Kolla in det här alternativet där de har valt att använda sig av gamla metallfönster. Denna lösning erbjuder det ljusinsläpp vi så ofta efterfrågar trots väggen, samtidigt som det känns anknutet till angränsande rum, utan att köksoset sätter sig i soffan. Metallfönstrens tydliga referenser till gamla industriella kontorsmiljöer är både en praktisk och vacker lösning som helt klart bidrar till en råare stämning.
Sara Garanty har lagt till detta i Köksinredning: Ta ut svängarna med färg och mönster
Ljusgrön bistroLindblomsgröna kök har varit trendiga ett tag men passar våra skandinaviska hem mycket bra. En annan storfavorit som syns på den här bilden är att använda en glasvägg som öppnar upp till rummet bakom och ger mer ljusinsläpp. Notera även mönstret på golvet som ger rummet en intressant karaktär och lyft. Få tänker på att det är golvet som lyfter hela rummet, därför kan man istället börja med att välja matta eller golvplatta först och sedan arbeta sig uppåt i rummet.
Henriette Kirkegaard har lagt till detta i Industriell inspiration: Rustika fönster leder ljuset från rum till rum
Frostat glas – en sofistikerad lösningHär är en version med frostat glas, vilket kan användas om man önskar mer avskildhet, eller bara en extra effekt. Den frostade ytan funkar väldigt bra i kombination med glansigt kakel, men ser även väldigt läcker ut i sig själv!
Antonia af Petersens har lagt till detta i 15 kök som alla kommer känna sig hemma i
13. Här älskar vi stilmixen mellan klassisk bistro, romantiskt lantligt och modernt industriellt. Har man möjlighet är det trevligt att ha en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum, eller som här, att koppla ihop ytorna med hjälp av ett fönsterparti. Samtal, rörelse och umgänge i det ena rummet kan då sprida känsla även i det andra och vice versa. Ett annat tips är att addera en gnutta färg i köksinredningen för att frångå det kalla vita, som på de här skåpen som färgsatts med en droppe mintgrönt i luckfärgen.
Cajsa Carlson har lagt till detta i Svenskarnas 30 favoritbilder på Houzz
26. Bild nummer 26 stylades redan 2013, men såhär vill vi fortfarande att våra kök ska se ut. En mix av industristil och fransk bistrocharm ger ett varmt och inbjudande intryck.
Amanda Strömberg har lagt till detta i Era svenska favoritkök på Houzz 2016
12. En stilmix mellan klassisk bistro, romantiskt lantligt och modernt industriellt ser vi här. Kanske är också lindblomsgröna köksluckor vår nya heta trend?
Martina Strand har lagt till detta i Hitta de hemliga utrymmena som gör ditt kök större
Ett fönster som täcker en halv vägg är en populär lösning om du vill göra en tvåa av en etta och skapa ett sovrum intill det lite större köket. Se till att använda en expert till detta projekt, så du inte slår ut bärande väggar.

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Nina Granger har lagt till detta i future apartment
A bit too clean, but like overall style

Bläddra bland över 17 miljoner heminredningsfoton på Houzz