Sofia modern-allrum
Spara35Ställ en frågaSkriv ut

Sofia

Nadja Endler © Houzz 2015
URL
http://www.nadjaendler.se
Inspiration för moderna allrum — Houzz
Relaterade fotoämnen

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Antonia af Petersens har lagt till detta i Houzz Tour: En femma på 28 kvadrat
“När jag köpte den här lägenheten för 3,5 år sedan såg jag potentialen i framförallt fönstren och ljusinsläppet. Tidiga 60-tals lägenheter i Stockholm är fortfarande inte lika fasligt dyra som sekelskifteslägenheterna så det fanns utrymme att ändå kunna bo här – mitt i smeten. Jag tror inte att många andra såg möjligheterna!”
Amanda Strömberg har lagt till detta i Inspiration: 8 av Sveriges mest färgsprakande hem
Förgyller alla utrymmenKlara färger passar bra i både stora utrymmen och små. Se bara på denna lilla lägenhet på endast 28 kvadratmeter. Här har den ljusa basen höjts upp av orangea och gula detaljer, vilket skapar en vacker kontrast.Läs mer om hemmet: Houzz Tour: En femma på 28 kvadrat
Cajsa Carlson har lagt till detta i Nya singellivet: Ensam är stark – och social
Jobbet som arkitekt har också gett Sofia en god inblick i de samhällsstrukturella anledningarna till att så många bor själva. “I Sverige känns det som om vi litegrann är fostrade till att vara ensamma, att det är en del av den svenska kulturen. Det är en trend i samhället, och till viss del cementerar man in ensamheten i arkitekturen. Man ser det när det byggs sjukhus till exempel, att alla ska ha varsitt rum. Det är som att det finns nån idé om att alla vill vara själva, men jag tror inte att det stämmer.”

Bläddra bland över 17 miljoner heminredningsfoton på Houzz