Kungsholm Kyrkoplan 6 skandinavisk-vardagsrum
Spara1,1kStäll en fråga1Skriv ut

Kungsholm Kyrkoplan 6

Fastighetsbyrån
URL
http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1457754
Idéer för att renovera ett stort minimalistiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar och mellanmörkt trägolv — Houzz

Det här fotot har en fråga

Josefine Olsson skrev:
åh vart kommer mattan ifrån? :)
    1 kommentar
Tack för att du rapporterar den här kommentaren. Ångra
PRO
Scandinavian Homes

Granit!

Spara    

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Antonia af Petersens har lagt till detta i Fråga experten: Hur lyckas man med de svartvita tavelväggarna?
6 sätt att organisera din svartvita tavelvägg efter personlig stilEn svartvit tavelvägg kan i värsta fall kännas tråkig och oinspirerande – men så ska det inte alls vara! Du kan påverka uttrycket på din vägg genom att arrangera tavlorna på olika sätt. Samma svartvita tavlor kan nämligen förmedla lika mycket attityd som ett harmoniskt lugn, beroende på hur du placerar ut dem på väggen. Känns det som att det krävs ett års planering för att få till det? Nejdå, som tur är finns riktlinjer och knep att tillgå för att verkligen lyckas. Vi rekommenderar att du tittar på inspirationsbilderna som följer i artikeln och ringar in vilken stil som passar just ditt hem. Föredrar du ett klassiskt uttryck eller är du mer den kreativa typen? Mår du bäst av att ordna dina alster i linje, över hörn, eller vill du helt gå på känsla och hänga upp tavlorna allt eftersom? Alla sätt är lika rätt och när det kommer till svartvita tavelväggar blir det till och med enklare att lyckas med just din stil. Ett tips för att göra svartvita tavelväggar riktigt intressanta är att blanda konststilarna; foto, teckning, målning och text. På detta vis blir intrycket mindre statiskt och mer personligt. Du kan också variera upphängningssätt och storlek för en mer levande vägg.
Sara Norrman har lagt till detta i Fråga experten: Skapa den populära skandinaviska stilen i 8 steg
1. Lågmäld färgpalettBasen i den skandinaviska inredningsstilen är dess nedtonade färgval. Stilen fokuserar på att skapa luftiga rum med generösa ljusflöden och vita eller grå väggar är därför en bra grund att utgå ifrån. Generellt använder man sig av en jordnära färgpalett med ljusa nyanser av blått, brunt och grönt. Dessa kan varieras och skapar tillsammans med de vita eller grå väggarna en harmonisk och trivsam helhet. Svart fungerar ofta bra som kontrastfärg och bidrar med svärta och attityd genom exempelvis stilleben och tavelramar.
Antonia af Petersens har lagt till detta i Inred ojämnt – 3 is a magic number
2. Tavlor, ramar, konst och posters Ibland kan tavelväggar övergå till något som bara ser rörigt och ostrukturerat ut. Om du gillar att vara sparsmakad eller inte vill skena iväg kan du hålla det enkelt och bara sätta upp tre av något. Dela upp en bild i tre, hitta matchande motiv eller rama in något personligt. Med passande ramar eller åtminstone samma upphängning blir intrycket enhetligt.
Johanna Eklöf har lagt till detta i Ta din inredning till en ny nivå med snygga stilleben
Piffa till soffbordetGlöm inte bort soffbordet när du skapar dina arrangemang. Det är fint även där att ställa ihop en växt med några ljus och kanske några av dina favoritböcker eller tidningar. Växten behöver inte vara en krukväxt, det är jättefint att ta en mindre glasvas och sätta en liten grön kvist eller blomma i. Det enkla är ofta det fina!

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Kai Viswam har lagt till detta i Sustainable Material (Resilient)
2. I like how the coffee table is made of cork. Usually people would use cork on floor or some kind of wall decoration but this is the first time I've seen it used as a surface.
Sabrina Phillip har lagt till detta i HGTV
i love this room also. its again neutral and has pops of black and natural colors in the leather and table. i love the combination of all the elements here.
Fatimah Satya har lagt till detta i Wood
3. Cork coffee table looks modern and adds texture to this neutral space. It's great to use because its water resistant and durable so it won't get ruined if you spill any liquids on it.

Bläddra bland över 17 miljoner heminredningsfoton på Houzz