Michaela Forni
Spara19Ställ en frågaSkriv ut

Michaela Forni

Nadja Endler © Houzz 2016
URL
http://www.nadjaendler.se

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Amanda Strömberg har lagt till detta i Houzz Tour: En lägenhet att älska – besök bloggaren Michaela Fornis hem
Det var under våren 2015 som paret fann drömlägenheten på Östermalm av en slump. “Det är lite roligt för vi vann egentligen budgivningen på en annan lägenhet borta på Nybrogatan, men när vi var på väg för att skriva på kontraktet sprang vi förbi en förhandsvisning på den här lägenheten och föll handlöst. När vi ringde upp mäklaren på den första lägenheten hade hon gjort en fuling och sålt den till en annan utan att informera oss, men vi blev bara överlyckliga. Det var ödet – den här lägenheten var menad för oss!”Soffa från Habitat, lampa Work Lamp från Design House Stockholm och puff från en marknad i Marrakech.
Studio In har lagt till detta i Förhöj rummet med 6 nytänkande detaljer
2. Ta med naturen inHar du en favoritplats eller växt? Nöj dig då inte med en traditionell fredagsbukett. Satsa på någonting du värnar om på ett djupare plan, som exempelvis en kvist från lantstället eller en sten från din favoritstrand. Någonting som håller över tid och som påminner dig om platser där du upplevt positiva känslor.
Amanda Strömberg har lagt till detta i Fixa stilen – Inspireras av 8 svenska bloggares vardagsrum
2. Michaela Forni har blandat moderna detaljer med mer personliga i sitt vardagsrum. “Vi köper saker som vi tycker är fina och blir glada av, men som samtidigt går att använda i vår vardag. Det här ska vara ett hem, inte en utställningslägenhet”, berättar Michaela. Se bilder från hela hemmet.
Sara Norrman har lagt till detta i Jul hemma hos Michaela Forni
Vilka julsaker skulle aldrig få komma innanför dörren hemma hos dig?“För mycket glitter kan du glömma hemma hos mig.”Se mer av Michaelas hem i vår Houzz Tour
Cajsa Carlson har lagt till detta i 5 produkter som vi vill ha hösten 2018
Kala grenar och strånEn pinne i en vas låter kanske inte direkt spännande, men det är väldigt snyggt och ger inredningen ett grafiskt uttryck att använda enkla kvistar. Dessutom är vi väl alla lite trötta på att lägga pengar på exotiska blommor som inte håller längre än en vecka? Kolla istället efter stiliserade grenar, vasstrån och torkade växter som känns helt rätt just nu.

Bläddra bland över 17 miljoner heminredningsfoton på Houzz