Baggensudden contemporary-badrum
Spara864Ställ en frågaSkriv ut

Baggensudden

Sanna Lindberg
URL
http://ryottarkitektur.se
Foto på ett stort funkis en-suite badrum, med grå skåp, vit kakel, rosa väggar, klinkergolv i keramik, marmorbänkskiva och ett undermonterad handfat — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Martina Strand har lagt till detta i 10 coola alternativ till handdukskrokar
Detta färgstarka och toppmoderna badrum är utrustat med hängare av skinn och mässingsstänger under handfatet, samt smarta hyllor där nytvättade handdukar kan läggas på hög. Det är ett praktiskt alternativ till kommoder med luckor och badrumsskåp, som döljer de fina handdukar du vill visa upp.
Martina Strand har lagt till detta i Badrum: Raka rör och rå mässing i sovrummet som förvandlades
Den pendlade takarmaturen över badkaret heter Lucky pendel och kommer från Flux. Badkaret har lackering från Farrow & Ball på utsidan, i samma kulör som den platsbyggda tvättställsmöbeln.Retsloff snickeri i Nacka har tillverkat tvättställsmöbeln, och Ringströms glas på Södermalm och deras smed står bakom speglarna, samt smides- och glaspartiet. Taket har sänkts ned en aning för att rymma infälld belysning i form av spotlights med mässingsfärgad insida.
Martina Strand har lagt till detta i 10 steg till smart och snygg badrumsförvaring
Här är ett annat bra tips på hur man kan fronta badrummets handdukar på ett sätt som gör det enklare att hålla rent och ha koll på prylarna. Utrymmet under kommoden är ett alternativ till handdukskrokar i detta drömbadrum, som tidigare var ett sovrum i sekelskiftesstil. De ligger på ett hyllplan av mässingspinnar under kommoden, insatta mellan två träribbor. En kul lösning är även den lilla lådan i mitten av kommoden som precis får plats i hålrummet mellan handfaten.BERÄTTA! Vilket är ditt bästa inredningstips för badrummet?
Amanda Ternblad har lagt till detta i Vilken badrumsinredning passar din personlighet bäst?
5. Jordnära och bohemisktÄr du kanske en spaälskare men föredrar färg och rostiga toner, eklektisk design och enkelhet före fluff? Då är dessa badrummen något för dig! Här står harmonin och lugnet i centrum och skapar en oas att koppla av i efter en stressig dag. Växtlighet och personliga ting är viktigt för den bohemiska.
STIL & Inredning har lagt till detta i Badrumstrend 2018: Fräscha upp och förnya med hjälp från experten
4. Inred som resten av hemmetVi väljer nu bort de klassiska badrumsmöblerna och inreder istället som i vårt övriga hem. Välj en taklampa som du skulle kunna ha i köket eller en matta som kunde passa i vardagsrummet. Det är bara några exempel på hur du kan tänka utanför badrumsboxen.Läs mer: Kakelnyheter som förvandlar ditt badrum

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Andrea B har lagt till detta i bagno
bellissimo il colore caldo e femminile
info71971 har lagt till detta i Inspirationen
4. Moderne Romantik mit PflanzenDieses Stockholmer Bad verdankt seine romantische Wirkung in erster Linie dem Wandanstrich in Altrosa. Doch es ist das Zusammenspiel aus unterschiedlichen Details, das es besonders macht – statt verträumter Blumenprints kamen hier echte Pflanzen zum Einsatz. Auch der Mix aus Armaturen im Antik-Look, messingfarbenen Handtuchhaltern, Marmor und schwarzen Lampen verleiht dem Ganzen romantischen Charme.

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz

Liknande foton på moderna en-suite badrum

Homestyling Onsala
Nordisk Entreprenad & Förvaltning
Klarviksgatan
Marmorimitation Noir st. Laurent inspiration
Erik Dahlbergsgatan, Stockholm
Ombyggnad av lägenhet