Indretning af køkkenet contemporary-koek
Spara324Ställ en frågaSkriv ut

Indretning af køkkenet

URL
http://www.barslund-indret.dk/
Foto på ett mellanstort funkis kök, med en integrerad diskho, släta luckor, vita skåp, laminatbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i porslinskakel, svarta vitvaror och målat trägolv — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Benedikte Lundberg har lagt till detta i Fråga experten: Bästa sättet att inreda din matplats
Matbordet är en central plats i hemmet. Här äter vi, läser tidningen, hjälper barnen med läxorna, kollar mailen och har trevligt med gäster. Det ställer höga krav på matplatsens möbler, så vi bad den erfarna inredaren och författaren Jens Barslund från Barslund-Indret att berätta vad du ska vara extra uppmärksam på när du inreder med möblemanget.
Michael René har lagt till detta i Våra 5 smutsigaste hörn hemma – och hur du tacklar dem
Julen är överstökad, pyntet är nedplockat och det nya året inringt. Det är med andra ord dags att starta med nya friska tag, och ett av de bästa sätten att göra det på är med ett rent hem. Här ger rengörings-och hygienexpert Michael René dig en enkel guide till hur du enkelt gör rent på fem platser i hemmet som samlar mycket smuts – det är inte så jobbigt som du tror.

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Decorating Den Interiors har lagt till detta i Taguchi Kitchen
36" cook top and exhaust hod with separate built in oven. Note how an area rug brings in color and texture to the space. Use cleanable rugs for kitchens and dog households.

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz