Kitchens nyklassisk-koek
Spara1,8kStäll en frågaSkriv ut

Kitchens

chris snook
URL
http://snookphotograph.houzz.co.uk
Idéer för vintage linjära kök, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, blå skåp, vitt stänkskydd och svarta vitvaror — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Benedikte Lundberg har lagt till detta i Därför är det smart att ha köket längs bara en vägg
7. Dela upp golvet i olika områden Ett bra sätt att markera enväggskökets område är att använda golvet. Det kan fungera extra bra om man har andra element, som en matplats eller ett barbord, i rummet. I det här köket har man valt dekorativt golvkakel för att dela upp rummet i olika zoner, och det skyddar också trägolvet vid matlagning.
HouzzUK har lagt till detta i Så kopplar du ihop din hemsida med dina sociala medier
Gör det enkelt för digVill du göra det ännu enklare att länka din Houzzprofil till din hemsida? Prova vår Houzz Site Designer, som låter dig skapa en hemsida både snabbt och enkelt. Först gör du en Houzz-profil, och sedan använder Site Design-verktyget den informationen för att bygga din hemsida. När den är färdig kan du ändra olika aspekter för att få en hemsida som är skräddarsydd för dina behov. Och Houzz-badgen får du såklart med i mallen!Hur har du länkat din hemsida till dina sociala medier? Dela med dig av dina tips i kommentarsfältet!

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz