Santa Monica Garage conversion nyklassisk-badrum
Spara170kStäll en frågaSkriv ut

Santa Monica Garage conversion

This beautiful bathroom features cement tiles (from Cement Tile Shop) on the floors with an infinity drain a custom frameless shower door and custom lighting. Vanity is Signature Hardware, and mirror is from Pottery Barn.
URL
http://spaziodesignsla.com/
Foto på ett vintage badrum, med skåp i mellenmörkt trä, en kantlös dusch, svart och vit kakel, grå väggar, cementgolv, ett fristående handfat, flerfärgat golv och dusch med gångjärnsdörr — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Laura Gaskill har lagt till detta i Bli av med röran och skapa ett avkopplande badrum
Ta en hylla i tagetNär du känner dig redo att tackla röran i badrummet, sortera igenom det hylla för hylla, låda för låda och skåp för skåp. Välj ut vad du tycker om och vill behålla och ta bort allt annat – fundera inte på var de sakerna kommer att hamna än, utan börja med att bara flytta ut dem ur rummet.
Nina Quist har lagt till detta i 7 saker att städa bort från ditt badrum – idag
Rensa bland handdukarnaVisst är det lätt att man samlar på sig en massa fula och urtvättade handdukar, och tänker att de är “bra att ha”? Men om du satsat tid och kraft på att skapa ett vackert badrum, är det synd att förstöra det med slitna och udda badlakan. Fundera på hur många handdukar familjen egentligen använder, och multiplicera antalet med två – fler än så behövs sällan. Kanske väljer du att samtidigt byta ut dina handdukar så att de matchar ditt badrum? Det har större effekt på helhetsintrycket än man kan tro.

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

amberdaugherty09 har lagt till detta i amberdaugherty09's ideas
Shiplap wall, vanity color with a dark floor

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz