Trendy Bedroom contemporary-sovrum
Spara1,7kStäll en frågaSkriv ut

Trendy Bedroom

URL
http://www.westelm.co.uk
Idéer för ett mellanstort modernt sovrum, med rosa väggar och klinkergolv i keramik — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Sandra Samuelsen har lagt till detta i Förläng sommaren med semesterkänsla hemma
Inred med växterNär vi är på semester blir vi ofta förtjusta i allt. Inredningen på hotellet är fantastisk, maten är oemotståndlig och så vidare.Oavsett om vi är på semester i Grekland eller Sverige, är vi som regel omgivna av gröna plantor och fina blommor hela tiden. Och det är vetenskapligt bevisat, att naturen har en effekt på humöret. Inred med massor av gröna plantor – och vem vet, kanske blir du också helt plötsligt mer förtjust i ditt eget hem.
Benedikte Lundberg har lagt till detta i Läsarfrågan: Vilken färg ska jag välja till mitt sovrum?
Rosa“Den svagt rosa färgen skulle vara mycket snygg i ett sovrum, och har Sofie en partner som inte uppskattar nyansen kan hon välja sängkläder, sänggavel och matta i mörkare färger. Här kan man till exempel välja den mörkblå färgen som en pendang till den rosa,” säger inredningsarkitekt Anne-Mette Fiil. Hon råder dessutom att kombinera den rosa färgen med rustika element som en rå, industriell sänglampa, sängbord och hyllor i metall och en sänggavel i återvunnet trä. “På så sättet bidrar den rosa färgen till att ge ett mjukt inslag i rummet, och kan antingen kombineras med mer feminina accessoarer eller göras mer maskulin,” förklarar Anne-Mette Fiil.

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Knia Fleming har lagt till detta i The BP: Neon Victorian Bedroom
Hardfloors, with large rug under bed
Mamiko Nakano har lagt till detta i 風水整理収納移動分
2. 不用品は持たない(旧)自分の住まいを見渡してみてください。ガラクタと不用品で溢れていませんか?毎日暮らしていると免疫ができて、無感覚になっているかも知れません。住まいの様子はあなたの人生の鏡です。まずルームデトックスから始めて下さい。これをやらずして次のステップには進めません。
sammyberries har lagt till detta i Cal vacation home....
use half mirror to bed, dark glass from bay chair to window, then use mirrored window.. no need for bay window on the veranda. the bed is already one.

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz