Welcome to Jungle (Not longer available in assortment)
Spara141Ställ en frågaSkriv ut

Welcome to Jungle (Not longer available in assortment)

This design is no longer available in our assortment. Contact hello@rebelwalls.com if you got questions.
URL
http://www.rebelwalls.com

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

Ia Gustafsson har lagt till detta i Mönstermani: Monsterblomster och frodiga blad för alla hemmets väggar
BladverkLåt Monsterablad klättra uppför din vägg och skapa en regnskog med nordiskt ljus för hemmakontoret eller en välkomnande hall. Du kan odla en hel djungel utan att behöva vattna! Vita golv och väggar, samt möbler i mörka träslag kompletterar.
Clara Nordlander Wiberg har lagt till detta i Trendspaning: Stora blad är på tapeten
Tapetsera med monsteraMonsteran, eller Adams revben som den också kallas, är en växt som har fått ett stort uppsving det senaste året. Plantan, som har sitt ursprung i Centralamerika, är väldigt estetisk att titta på med dess stora flikiga blad, och passar därför utmärkt som mönster på såväl textil som tapet. Se bara på denna variant från det svenska tapetföretaget Rebel Walls.
Studio In har lagt till detta i Trendspaning: Kombinera den tropiska stilen på 7 fantasifulla sätt
Plocka in enstaka detaljerDe tropiska detaljerna kopplas oftast ihop med den glamorösa stilen Art déco. Och för att man ska lyckas kombinera den med det ljusa, skandinaviska hemmet bör man endast plocka in vissa utvalda delar – här är de 7 viktigaste komponenterna.
Sanne Kragelund har lagt till detta i De nya nordiska färgtrenderna: Så ska hemmet se ut 2017
Gröna växter har, bokstavligen talat, blomstrat upp i hemmen under de senaste säsongerna och kommer fortsätta att växa i inredningen. Nu sprider sig naturfärgerna även till andra delar av hemmet. “Grönt blir en riktig hit!” förutspår Sadolins Colour Manager, Per Nimer. “Den grå färgskalan har spelat en stor roll inom inredningen de senaste åren. Det kommer den att fortsätta göra, men intresset för bruna, gråbruna och jordfärgade nyanser kommer att växa,” säger han. Olika typer av mönstrade tapeter fortsätter vara intressanta, särskilt på fondväggar. “Vi ser fler och fler motiv med stora, naturinspirerade mönster. Tapeterna ska vara personliga och exklusiva,” tillägger Nimer.
Martina Strand har lagt till detta i Så undviker du de 10 vanligaste misstagen när du tapetserar
Misstag 7: Att sakna verktygAtt köpa rätt verktyg och ha allt redo inför tapetsering är förstås a och o. “Det låter alltid så enkelt, men det är lätt att glömma något. Det ska vara sax, skärare med rakblad, roller för tapetlimmet, tråg att hälla limmet i, en pensel för limmet i hörnen, en tapetlinjal för att skära tapeten mot listerna och en tapetskrapa. Det är egentligen en smaksak om man vill ha tapetskrapa eller borste, jag gillar tapetskrapa bäst. Ett viktigt hjälpmedel är också laser, eller en lod, som visar hur tapeten ska sitta för att hamna rakt på väggen.”

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Kim Norris har lagt till detta i Wish List
Like leaf pattern for accent in office
chicadpk har lagt till detta i Unbelievable homes
Visual statement basic and bold