Vi på Decorate har flerårig erfarenhet av möbler, inredning och design. Idag är vi ett företag inom inredning och design där vi inreder ditt hem eller företag, från skiss till färdigställande. Vi samarbetar med mäklare runt hela västkusten, privatpersoner och företag. Vi utför styling inför försäljning och fotografering av din bostad. Vi inreder även bostäder, där man kanske ej hittat den röda tråden. Vår affärsidé är att skapa nya rum, där funktion och harmoni samarbetar med användarnas behov och livsstil. Vi har ett stort, noga utvalt möbellager med både möblemang, interiör och textiler, vilket skall passa in i olika miljöer och stilar. I våra uppdrag ingår hyra av dessa och vanligt är att vi säljer möblemang/inredning efter slutfört uppdrag, då det specialanpassats till bostaden och miljön, och kunden vill ha det kvar, vilket gör att möbellagret ofta förnyas. Under samma tak har vi 1000 m2 trygg möbelförvaring, för att på ett enkelt sätt lösa logistiken, då vi inför ett uppdrag, hyr ut allt inom inredning, till alla sorts bostäder. Med en diplomerad inredare i grunden, belysningsexpert och möbeltapetsör, erbjuder vi en bred kompetens och ett stort intresse av att lyfta fram funktion och harmoni i din bostad eller på ditt företag. Vi har noga valt våra samarbetspartners, för att alltid leverera kvalité i vårt arbete. Vi hjälper dig med allt från skiss till färdigställande.
Tjänster som tillhandahålls:

Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Planlösning, Rumsplanering, Sovrumsdesign

Område för tjänster

Ödsmål, Ödsmål socken, Göteborg, Kungälvs Kommun, Uddevalla, Väst kusten, Stenungsund

Kontakt:Åse Aspebrant
Plats:Kontor & Lager Teknikvägen 2
444 95
Ödsmål
Sverige
Expertinformation:
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.