Lyckåsen interiör och styling är ett familjeägt företag som håller till i en industrilokal i Bollebygd mellan Göteborg och Borås. Vi är din inredare i Göteborg, som arbetar med möbler, inredning, styling och nyproducerade fastigheter. Tegelbruksvägen 1 51791, Bollebygd På Lyckåsen erbjuder vi 1500m2 inspiration med ett showroom, lager, warehouse med outletmöbler och ordinariemöbler från Artwood samt fullt möblerade visningshus. Visningshusen är Lyckåsens nyproducerade fastigheter runt om i Bollebygd, allt för att du ska kunna se möbler och inredning i dess rätta miljö. Vi vill kunna hjälpa dig med inspiration till ett så välplanerat och harmoniskt hem som möjligt. Hos oss kan du även hitta inredningsdetaljer från andra kända varumärken från bl a Artwood, Watt&Weke, Olsson&Jensen, THG, Oninteriör och Grand Design. På lyckåsen arbetar vi inte med öppen butik utan vi har sporadiskt öppet och öppettider lägger vi ut på hemsidan och sociala medier, så håll utkik. När vi inte har öppen butik bokar man in sig för visning av showroom, lager samt visningshus. Detta för att kunna ge dig den bästa servicen som möjligt.
Tjänster som tillhandahålls:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Byggnadsskisser, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Design och konstruktion av uterum, Energieffektiva bostäder, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garagedesign, Garderobsdesign, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassad klädkammare, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

gothenburg, Göteborg

1 idébok för Lyckåsen
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.