Dåderman Bygg och Badrum ABs foto

Dåderman Bygg och Badrum AB

Dåderman har varit specialiserade på att renovera badrum och kök sedan år 2000 och vi renoverar ca 500 objekt per år. Totalt har vi hunnit med att renovera 4000 badrum och kök sedan starten. Vi renoverar badrum och kök i hela Stockholmsområdet. De flesta badrum vi renoverar är vanliga standardbadrum, men vi utför även avancerade renoveringar. Inget projekt är för svårt för oss. Vi gillar utmaningar! Just nu har vi 55 anställda i företaget. Om du anlitar oss kan du lita på att jobbet kommer att utföras av några av dessa. För att kunna garantera högsta kvalitet på alla våra jobb anlitar vi aldrig underentreprenörer. I företaget finns behöriga elektriker, vvs-montörer med Säker Vatten-behörighet och alla badrumsbyggare har Byggkeramikrådets BBV-behörighet. På företaget finns 3 arbetsledare. Någon av dem kommer du att träffa i samband med startmötet av ditt projekt. De är flera gånger i veckan på alla objekt för att kontrollera kvaliteten och träffa beställarna. På varje objekt finns en person på plats minst 40 timmar i veckan. Vi har även chaufförer anställda, som hjälper till att hämta inredning och kakel. Anlitar du oss behöver du inte bekymra dig för hur du ska få hem tungt kakel och inredning. Det ordnar vi.
Tjänster som tillhandahålls:

Vi är störst i Sverige på badrums- och köksrenovering åt privatpersoner. Vi renoverar allt från det lilla enkla till det stora exklusiva.

2 projekt för Dåderman Bygg och Badrum AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.