Dunkars Produktion ABs foto

Dunkars Produktion AB

Välkommen till Dunkars Produktion AB! Dunkars Produktion AB är ett litet företag som ägs och drivs av mig, Martin Dunkars. Jag och mina medarbetare hjälper företag och privatpersoner med snickeri- och byggtjänster av olika slag. Vår specialitet är kundanpassade speciallösningar – sådant du inte hittar på IKEA, eller som vanliga snickare/byggare inte klarar av. Att inte bara tänka funktion, utan även form och estetik är en självklarhet och det vi levererar håller hög hantverksmässig standard. Genom att ha nära kontakt med dig som kund hittar vi rätt både vad gäller innehåll och pris. Kreativa uppdrag inom bygg, snickeri och inredning Ibland räcker inte de massproducerade lösningarna till. Eller så vill man helt enkelt ha något unikt; något av hög kvalitet eller något som ingen annan har. Man kanske har en vision man vill förverkliga. Vi hjälper dig!
Tjänster som tillhandahålls:

•Kreativa uppdrag inom bygg, snickeri och inredning •Bygg- och renoveringsprojekt •Snickeriuppdrag •Montering av inredning •Speciallösningar

Område för tjänster

Stockholm

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.