Emelie Holmberg Arkitektur är ett arkitektkontor i Stockholm som drivs av Emelie Holmberg, Arkitekt SAR/MSA utbildad på Kungliga tekniska högskolan och RMIT. EHA driver projekt i egen regi och i nära samarbete med ett flertal arkitektkontor med bas i Norrsken house. Sedan starten har vi drivit projekt både till företag och privata beställare. Värden Målet är att skapa undersökande och personlig arkitektur som är både anpassad till platsen och lyhörd inför varje uppdragsgivares specifika behov. Genom personligt engagemang finns viljan och driv att skapa arkitektoniska, sociala och ekonomiska värden för uppdragsgivare och omgivning. Privat och offentligt Du kan få hjälp med att planera din nybyggnation av till exempel en villa eller en större om-byggnation och vill ha något mer personligt och genomtänkt för just ditt behov. Gällande offentlig miljö kan du som företagare få hjälp med allt från utredning av, investeringsmöjligheter och tidiga skeden, till realprojektering. Ett första möte Dialogen mellan arkitekt och beställare är viktig för goda resultat. Vi träffas och pratar igenom era ideer och projekt för att få en bild av behov och omfattning samt för att få en uppfattning hur vi kan samarbeta.
Tjänster som tillhandahålls:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggnadskonstruktion, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Design av matsal, Design av trappa, Design av trädäck, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Garagedesign, Hemrenovering, Hållbar design, Konstruktion av pool, Källardesign, Källarrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Landskapsplanering, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Restaurering av hus, Rumsplanering, Specialanpassade bostäder, Specialbyggd bastu, Tillbyggnad för modulhem, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Stockholm, Gotlands län

Kontakt:Emelie Holmberg
Plats:norrsken house box 23
Birger jarlsgatan 57C
11356
Stockholm
Sverige
Expertinformation:
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.