Emrahus
Emrahus resa började 2006 som en husleverantör med fokus på energieffektiva och väldesignade kvalitetshus för den svenska marknaden. 2008 tog vi, som enda husleverantör i Sverige, stolt steget och lanserade våra passivhus som typhus. 2014 uppförde vi Sveriges första LSS-boende som certifierat passivhus. Sedan dess har vårt fokus varit på LSS-boenden och vi har projekt med både kommuner och privata vårdföretag. Vi samarbetar med de främsta inom LSS och har som vision att skapa en ny standard för LSS-boenden i Sverige.

Emrahus mål är inte att bli störst utan att vara ett företag med närhet till kund och med starkt fokus på att hela tiden ligga i framkant när det gäller energieffektiva LSS-boenden och villor.

Tjänster som tillhandahålls
Byggnadsteknik, Hållbar design, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Projektledning, Specialanpassade bostäder

Verksam i följande områden
Landskrona
Kommenterade på: Where did you get this table from please? Hi! We made it ourselves from some wood and two trestles from IKEA.
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Jeg er vild med spisebord og bænk ...hvor er det fra? Hej Maria! Dem har vi gjort själva. Matbordet är två benbockar från IKEA med en träskiva ovanpå. Bänken är fyra bjälkar som satts ihop. Allt har blivit behandlat med bets.
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Häftigt hus! Hur många kvm är detta? Villa Atrium är 160 kvm, och finns i två varianter (med eller utan vinterträdgård).
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Väldigt fint hus! Är det betong? Det är byggt med vårt byggsystem CTEN, som består av EPS-block med ett skelett av betong. Utsidan är putsad.
i Frågor om foton