EWI Stylings foto

EWI Styling

Hjälper även med trädgårdsdesignKontakta oss nu för planering inför 2019
Stockholmsbaserad systerduo som skapar trivsamma miljöer inne och ute

page_type: prop_plus_profile
Vi på EWI Styling jobbar med att inreda och styla bostäder och trädgårdar. Anna är trädgårdsmästare, är en jäkel på loppisfynd och kan allt man behöver veta om ljussättning. Jennie är grafisk formgivare och stylist. Hennes styrka är att skapa harmoniska kompositioner och älskar att inreda med färg. Vi erbjuder både styling inför försäljning och inredningstjänster för er som vill bo kvar.
Tjänster som tillhandahålls:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Ljusdesign, Planlösning, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Homestyling, Styling inför försäljning, trädgårdsdesign, uteplatsdesign, inköp av växter, konsultation

Område för tjänster

Stockholm, Gävle, Skåne län, Nyköping

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.