Holmgrens Markiser
10 omdömen
Vi på Holmgrens Markiser har i över 40 år strävat efter att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom solskydd. Vi är med hela vägen, från hembesök och mätning till installation. I Tyresö strax utanför Stockholm finns vårt solskyddsshowroom, som är det största i Sverige.
Leverantörerna vi använder oss av är Markilux, Luxaflex och KD Solskydd.

Vårt sortiment består bland annat av terrassmarkiser, fönstermarkiser, takmarkiser, pergolamarkiser och även invändiga solskydd som gardiner, persienner och rullgardiner.
Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det absolut bästa för just deras behov och på såväl vår Houzz-profil som vår hemsida har vi samlat vårt stora utbud.
Vi lovar att ni hittar någonting som faller er i smaken. Ni är även varmt välkomna att besöka oss i Sveriges största solskyddsshowroom på Vendelsövägen 17 i Tyresö utanför Stockholm för ytterligare inspiration och professionell rådgivning. Vi rekommenderar även att ni bokar ett hembesök för att få ännu bättre hjälp i valet.

Vi ses!
Plats: 135 51
Tyresö
Sverige
Kommenterade på: Önskar rengöringstips för markiser Hej! Vi rekommenderar att du använder Tex'Aktiv Clean, som är ett rengöringsmedel speciellt utvecklat för utomhustyger. Tillsammans med lämplig tygimpregnering blir markisväven nästan som ny. Vi sälje...
i Designdilemma