Jag heter Josefin Claesson och arbetar med homestyling och heminredning i Göteborgsområdet. Jag brinner lika mycket för att lyfta fram en bostads potential inför försäljning som att skapa trivsel och harmoni i ett hem för privatpersoner. Mitt intresse har utvecklats genom åren och till slut utbildade jag mig till diplomerad homestagare. Utöver det har jag även gått en stylistkurs för Lotta Agaton. Hur känner du när du kliver innanför dörren? Känner du att något saknas men vet inte vad? Har du idéerna men inte tiden att genomföra dem? Eller vill du iordningsställa ditt hem inför en försäljning? Då hjälper jag dig gärna i rätt riktning. Just nu kan jag inte ta fler förfrågningar. Informatonen uppdateras när läget ser annorlunda ut igen.
Område för tjänster

Göteborg

Kontakt:Josefin Claesson
Plats:413 19
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad:5 000 - 25 000 krFör uppdrag inom homestaging erbjuder jag paketlösningar där de olika delarna som ingår tydligt framgår. För inredningsuppdrag ser det olika ut, men ofta baseras priset på en timkostnad. Omfattningen bestäms tillsammans med kunden.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.