Kasthall är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar exklusiva mattor och golv för privata hem och offentliga miljöer. Kasthall grundades 1889 och har sedan dess haft sin svenska tillverkning i den egna fabriken i Kinna, Västsverige. Kasthall är idag en av de ledande aktörerna på den globala marknaden. Kasthalls framgång består av ett starkt premium varumärke, hög design-nivå & innovationstänk, gediget hantverkskunnande samt höga kvalitetskrav på både material, design och tillverkning. Kasthall har idag drygt 100 anställda och finns representerade i 30 länder med showroom och butik i New York, Milano samt Stockholm.
Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

Kasthalls använder sig av olika certifieringar bla CRI Green Label Plus,Leed, BASTA,Öko-tex eller GUT. Kontakta oss för mer specifik infromation.

1 idébok för Kasthall
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.