Linda Broström - Lindisima AB
Professionell fotograf som erbjuder såväl fotograferings- som retuscheringstjänster med fingertoppskänsla i det estetiska utförandet. Hög servicekänsla i allt från snabbhet i svar till slutleverans, alltid med kunden i fokus och med bibehållen kreativitet vad gäller fotografiska lösningar.

Tjänster som tillhandahålls
Fotografering och retuschering av såväl redaktionell som kommersiell art i studio eller on location, t.ex för inredningsreportage, dokumentation av hotell och offentliga miljöer m.m... Studion ger även möjligheter till produktfoto av en rad olika produktgrupper. Erfaren att arbeta med såväl proffs- som amatörmodeller i alla åldrar.

Verksam i följande områden
Utgår från Stockholm, reser i Sverige och internationellt för uppdrag.
Kontakt: Linda Broström
Plats: Banvaktsvägen 12, 4 tr
171 48
Solna
Sverige
Expertinformation:
Mail: info@lindisima.se
www.lindabrostrom.com

Medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF).
Typisk jobbkostnad: 1 250 - 1 700 kr
Offert ges alltid innan uppdragsavtal ingås. De flesta jobb debiteras med bas i timdebitering, tidsåtgång uppskattas baserat på önskemål och kravprofil ställd av kunden.
Kommenterade på: Hur fotar man bäst ett rum? Det finns många delar som krävs för att bilden ska bli bra men när man säger "bra" så måste man också tänka på syftet. För min del som yrkesfotograf handlar det mycket om att få bilden sälja...
i Designdilemma