Madeleines Trädgård
4 omdömen
Jag heter Madeleine Ljungfeldt och arbetar med trädgårdsdesign och blomsterdesign. Min passion är växter i alla dess former! Jag jobbar med trädgårdsdesign, rådgivning, dekorationer samt buketter och arrangemang för bröllop, fest och begravning.

Tjänster som tillhandahålls
3D-rendering, Trädgårdsdesign, Design av poolområde, Design av uteplats, Design och konstruktion av växthus, Planera stenläggning, Plantering, Stenläggning, Trädplantering, styling, dekoration, florist, buketter, snittblommor, begrravning, kransar, begravning, brudbuketter, bröllop

Verksam i följande områden
Bromma, Stockholm, Danderyd, Djursholm, Täby, Tyresö, Lidingö, viggbyholm
Kontakt: Madeleine Ljungfeldt
Plats: stenhuggarvägen 14
16754
Bromma
Sverige
Typisk jobbkostnad: 10 000 - 40 000 kr
Beroende på omfattningen av projektet ligger kostnaden i det här spannet för mitt arvode.
Kommenterade på: En fråga till alla trädgårdsfantaster Grep, spadar i olika format och små krattor. Och så självklart vattenslangen!
i Designdilemma  
Kommenterade på: Vi har valt bort gräsmattan. Väldigt smakfullt! Trädgården känns avsevärt mer vilsam och behaglig i det nya utförandet. För mig är inte gräset centralt, däremot grönska. Och det har ni ju löst vackert med buskar och blommor. Bra ...
i Före & efter  
Kommenterade på: Älskar ju min hund mer än min gräsmatta, men... Har själv hund men känner inte igen problemet :). Däremot tycker jag kisslukten verkar skrämma bort rådjur och det slår allt!
i Designdilemma  
Kommenterade på: Vad är det värsta en gäst har gjort hemma hos dig? En man som satte sig och rakade sig med maskin vid matbordet så det kom skäggstubb överallt...Han torkade givetvis inte rent efter sig.
i Designdilemma  
Kommenterade på: Hur länge behåller du en bra bok? Bra böcker som jag verkligen fastnat för slänger jag aldrig, oavsett genre!
i Designdilemma  
Kommenterade på: Behöver trädgårdstips! Otroligt svårt att ge råd utan att veta hur solen vandrar i trädgården. Men generellt, vill du ha blomning på våren, sätt lökar på hösten. Du kan sätta både i rabatt och i kruka. Tulpaner, snödroppar,...
i Designdilemma  
Madeleines Trädgård uppdaterade sin profil
Madeleines Trädgård laddade upp 4 foton till: Staycation i Stockholm