Välkommen till Rustik AB! Vi utför Fönsterbyten- och montage i hela Stockholm. Läs gärna mer på vår hemsida: www.rustikab.se Välutbildade Fönstermontörer Rustik AB är en snabbväxande fönsterentreprenör som drivs av arbetsledaren Mathias Jonsson med lång bakgrund i branschen. Med väldokumenterad arbetserfarenhet så har vi stor kunskap av alla arbetsmoment och processer vid fönstermontage och byten. Vi riktar oss främst mot kommersiella beställare som bygg- och fastighetsbolag, allmännyttan och bostadsrättsföreningar. Vår vision är att bli en ledande entreprenör inom vår bransch i Mälardalen med fokus på Stockholmsregionen.
Tjänster som tillhandahålls:

Dubbelglasfönster, Fönsterbyte, Fönsterluckor, Fönstermontering, Fönstertoning, Fönstertätning, Installation av fönsterkarm, Installation av takfönster, Reparation av fönster, Reparation av markiser, Specialbeställda fönster, Tvådelade fönster, Fönsterbyten Stockholm

Område för tjänster

Nynäshamn, Stockholm

1 idébok för Rustik AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.