InteriorOgraphy
4 omdömen
Våra kunder vill ha högre vinst för sina lägenheter och slippa merarbeten och stress i samband med sin lägenhetsförsäljning. InteriorOgraphy blir din partner i processen. Vi erbjuder dig avlastning under lägenhetsförsäljningen genom att göra vårt yttersta för att se till att ditt hem visas upp från sin allra bästa sida när det är ute till försäljning. Vi planerar, köper in, fixar och stylar din lägenhet åt dig!
Vi erbjuder fast pris på våra tjänster. Du vet alltså precis vad det kommer att kosta!
Vi erbjuder “Nöjd Kund-Garanti”. Är du inte nöjd med slutpriset på din lägenhet så får du pengarna tillbaka!* Det vill säga om lägenheten inte blir såld för acceptpris och/eller innan hyrestidens slut.
Vi betalar våra egna kostnader. Homestyling leder till att du får ett bättre pris för din lägenhet vilket betyder att du får flera gånger pengarna för det du har lagt ner på homestyling i ökad vinst. Vi hjälper alltså dig att överträffa dina förväntningar på din lägenhetsförsäljning!


*(OBS: gäller endast arbetskostnaden, ej kostnader för hyra/inköp av möbler, dekoration och material så som målarfärg t.ex.)
Kontakt: Natalie Isgren
Plats: 21148
Malmö
Sverige
Typisk jobbkostnad: 2 995 - 12 495 kr
I priset ingår konsultation, arbete samt hyra av möbler och dekoration i 30 dagar (ev. resekostnader kan tillkomma).
Kommenterade på: Så himla fint hem! Och världens sötaste hund :) Tack så hjärtligt Sophie! Både för fin komplimang av hem och hund, givetvis :D Bobo tackar han också, vov vov.
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Har du något rosa hemma? Berätta! Åh ja, och det var goda tider också! Blir nostalgisk när jag tänker på det, haha. Men den lägenhet jag nu delar med min blivande make är allt jag någonsin drömt om :D (minus puderrosa gardiner i sovru...
i Designdilemma  
Kommenterade på: Snyggt! Är du verksam i hela Skåne? Tack, Sophie :) Ja, det är jag, men även i Köpenhamn.
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Så snyggt! Är ni endast aktiva i Stockholm? Jaa, verkligen!! Det gör jag väldigt gärna, är det något jag kan göra för dig så säg bara till :D Jag har en del kontakter i Stockholm så om jag får höra något ska jag definitivt rekommendera dig. Ida...
i Frågor om foton