Specialisten på äldre byggnader! Vi är specialiserade på äldre hus, gårdar och fastigheter för vilka det krävs extra kunskap samt ett gediget hantverk byggt på tradition och stolthet.Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, fastighetsägare, BRF:r och antikvarier. Varför anlita Paradbygg? Vi är inte störst men vår paradgren är att vara bästa byggaren. Detta innebär allt från att driva projekten effektivt till att städa efter oss och hålla tider och budget. Dessutom kan vi som en av de få byggare renovera med gamla traditionella material och tekniker.
Tjänster som tillhandahålls:

Vi utför följande arbeten: Totalrenoveringar Om och tillbyggnad Samtliga mur och putsarbeten, även med kalkbruk, kalkfärg, linoljefärg, etc Snickeriarbeten Målning/tapetsering, även med linoljefärg Stenarbete Löpande underhåll till BRF:r Fasadfogning Fasadputsning Papptak

Område för tjänster

Skåne

Utmärkelser:

2015 blev vi förärade med Limhamns miljöförenings Bevarandepris för god Byggnadsvård!

Kontakt:Fredrik Hylta
Plats:211 25
Malmö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.