Vi hjälper dig med helhetslösningar
inne och ute
Vi är ett familjeföretag som jobbar med homestyling, inredning och trädgårdsarbete, styling ute och inne är våra ledord. Vi vet ju att första intrycket är viktigt, ofta tänker man på att städa och plocka undan och styla inne men glömmer ofta bort hur det ser ut i trädgården. Vi på Sthlm Styling & Trädgård jobbar med både styling inne och ute, det kan innebära att vi rensar ogräs, klipper träd och buskar och fixar planteringar ute men även vi stylar inomhus, allt i ett med andra ord.
Tjänster som tillhandahålls:

Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Rumsplanering, Utrensning, Trädgårdsarbete, Planteringar, Homestyling, Trädgårdsunderhåll, Trädbeskärning, Häckklippning, Anläggning utav gräsmatta, Plantering utav växer, Lövblåsning/Krattning, Snöskottning, inredning, planlösning

Område för tjänster

Upplands Väsby, Stockholms län

Utmärkelser:

Diplomerad homestylist via Inredningsakademin.

Stockholms baserat familjeföretag som förvandlar ditt hem inne och ute

page_type: prop_plus_profile
Kontakt:Pernilla Nielsen
Plats:19462
Upplands Väsby
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.