ROWICO
Handelshuset Rowico AB är ett privatägt företag som grundades 1971. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler med hög prisvärdhet till möbeldetaljister i Skandinavien. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler avseende hemmiljö.

Rowico marknadsför endast sina produkter via möbeldetaljister, för information om försäljningsställen se ”Hitta butik”. Rowico verkar också i en internationell miljö med produktion i bl.a. Europa och Asien samt representation i Storbritannien via dotterbolag.

Sedan 1988 bedrivs verksamheten med huvudkontor och centrallager i egna lokaler vid E 6 i Halmstad. Rowico, med ett modernt lager på 15 0000 m², tillgodoser marknadens krav på kvalitet, service och snabba leveranser. För att stärka kontrollen av varuflödet etablerades 2009 Rowico Asia Ltd. som fungerar som inköpskontor för hela koncernen och svarar för kvalitet och logistik för Asiensortimentet.

Rowico är medlem i MIBO, Möbelimportörernas branschorganisation, och arbetar därmed utifrån föreningens fastställda etiska inköpsregler, riktlinjer för reklamationer m.m. Mer information på Mibos hemsida.

Tjänster som tillhandahålls
Möbler för hemmiljö

Verksam i följande områden
Skandinavien och Europa
Plats: Remvägen 4
30262
Halmstad
Sverige