Inredningstjänst för privata hem samt offentlig miljö. Kontakta inredare för mer information och för att boka ett första möte. Solhem Inredning är en onlinebaserad butik med inredningskontor/ butik i Solhem, Spånga. Solhem Inredning erbjuder ett brett sortiment som täcker hela hemmet från sovrum, kök och vardagsrum. Stilen är skandinavisk, eklastisk kombinerat med nordisk minimalism. Möblerna håller genomgående hög kvalitet. Tidlösa inredningsklassiker kombineras med ny design och inslag av vintage. Enkla linjer och jordnära färger.
Tjänster som tillhandahålls:

Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av uterum, Färgkonsultation, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Stockhom

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.