KM Living Construction AB är en byggfirma med sitt säte i Solna, Stockholm. Vi har sedan starten år 2008 skaffat oss stor erfarenhet inom byggbranschen, något som du kommer ha nytta av. Vårt mål har alltid varit att hjälpa dig som kund att förverkliga dina önskemål. Det bidrar vi till genom att alltid erbjuda dig högsta kvalitet och noggrannhet från våra duktiga hantverkare när du anlitar oss, oavsett som det handlar om någon liten, enkel renovering, eller något stort och lyxigt. Ett projekt är bara avslutat när du som kund är nöjd och vi garanterar att du kommer bli det. De flesta som anlitar oss har blivit rekommenderade av våra kunder. Det visar att våra kunder uppskattar den fina personliga servicen vi ger dem och att de är nöjda med slutresultatet. Vi lovar att du också kommer att bli det.
Tjänster som tillhandahålls:

Badrumsrenovering Köksrenovering Totalrenovering Lägenhetsrenovering Renovering av villa El & VVS arbeten Nybyggnation Ombyggnation Snickeriarbeten

Område för tjänster

Stockholm

Kontakt:Mohamad
Plats:16934
Solna
Sverige
Expertinformation:
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.