Tapetserargruppen Svängen driver en möbeltapetserarverkstad belägen i centrala Hökarängen, Stockholm. Vi klär om möbler, utför helrenovering av möbelstoppningar, samt erbjuder tjänster inom sömnad och inredning. Vi prioriterar ekologiska alternativ och tillsammans med kunden vill vi arbeta för en mer hållbar konsumtion. Inom möbeltapetsering ligger fokus på att vårda och behålla, genom att skonsamt renovera och återskapa tar vi hänsyn till miljön och värnar om vår möbelhistoria. Äldre möbler och god design är en kulturskatt som vi vill vara med att bevara. Med ett gediget hantverkskunnande kan vi utföra kvalitativa arbeten som ger möbler nytt liv. Vår verkstad fungerar också som butik och samlingspunkt. Där idéer och inspiration kan växa, projekt ta form och problem lösas. Detta hoppas vi resulterar i slutprodukter som vi tillsammans kan vara stolta över. Medarbetarna i Tapetserargruppen Svängen är alla utbildade möbeltapetserare vid Träakademien, Mittuniversitetet. Vi har tillsammans två kandidatexamen och en högskoleexamen i ämnet, samt två gesällbrev. Välkommen!
Tjänster som tillhandahålls:

Tapetserargruppen Svängen klär om möbler, reparerar och nyproducerar traditionella och moderna möbelstoppningar. Vi syr även plymåer och dynor samt utför rotting- och läderarbeten. Tapetserargruppen Svängen är återförsäljare av möbel- och gardintyger, samt läder och fårskinn. Bland våra tyger finns ett utbud av basfärger samt mönstrade tyger till solitärer. Vi prioriterar ekologiska alternativ, hållbar design och skandinaviska märken.

1 projekt för Tapetserargruppen Svängen
1 idébok för Tapetserargruppen Svängen
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.