Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag med anor från tidigt 1900-tal, närmare bestämt den 6 november 1923. Vid denna tid var snickeriet beläget på Rosengatan 2 i Göteborg. 1974 övertog sonen Nils-Bertil Hallgren företaget av sin far Taras. En ny snickeriverkstad uppfördes på Eckens väg i Partille. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vid starten var efterfrågan stor på möbler och lekmaterial till förskolor och skolor. Sedan dess har ett oräkneligt antal bokhyllor, bord, kök och inredningar tillverkats av Taras Hallgren & Son. Interiör för såväl kustnära boende som innerstadens lägenheter, företagsreceptioner och offentliga rum har tillverkats av familjeföretaget för att tillgodose kundens behov och önskemål av funktion, material, kvalité och utseende. Med lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning kan Taras Hallgren & Son erbjuda sina kunder produkter som skapar en helhet och en känsla av tillfredställelse.
Tjänster som tillhandahålls:

Möbler och inredningssnickeri: Kökstillverkning Skräddasydda bokhyllor Garderober Möbel- och inredningslösningar Offentliga miljöer och kontor Skolmöbler Skärblock

Område för tjänster

Göteborg

Utmärkelser:

ÅRETS FÖRETAGARE 2015! Vi har blivit utsedda till årets företagare i Partille Kommun. Det känns såklart väldigt roligt och otroligt hedrande!

1 idébok för Taras Hallgren & Son AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.