Evergreen Konstgräs AB
Har du tröttnat på att klippa gräs, vattna, gödsla och ogräsbekämpa? Vill du ha vackert grönt gräs utan att få allt arbete på köpet?
Med vårt konstgräs sparar du massor med tid och kraft som du kan lägga på annat. Du får ett modernt, lättskött och hållbart kvalitetsmaterial med 5 års garanti.
Har du en plats där du vill ha gräs så har vi lösningen. En konstgräsmatta från Evergreen är perfekt för såväl fotbollsplanen och golfbanan som trädgården, företagslobbyn och lekplatsen. Låt drömmen om det gröna gräset utan besvär bli sann!

Tjänster som tillhandahålls
Projektering, försäljning och installation av konstgräs

Verksam i följande områden
Närområde Stockholm. Vi åtar oss även uppdrag inom hela Sverige
Kontakt: Ted Bejner
Plats: 18236
Danderyd
Sverige
Kommenterade på: Tål det här gräset att spela fotboll på? Ja, det går alldeles utmärkt att spela fotboll på konstgräset. Installationen på bilden är EcoSol 33C, och är 33 mm högt. Om man vill ha ett mer anpassat konstgräs för fotboll så kan vi rekommendera E...
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Fördelar och nackdelar med att ha en pool Kör hårt med en pool. Antingen ett utespa eller nergrävd pool. Runt poolen lägger ni sedan konstgräs från Evergreen. Skönt att gå på och klor eller brom påverkar inte konstgräset.
i Designdilemma