2 experter inom beläggning, sten och betong i Daga, Södermanlands län

Det finns många olika typer av projekt att ta sig an i ett hem, inte minst om man bor i hus eller villa, och markarbete i alla dess former är helt klart ett av dessa stora projekt. Inom kategorin markarbeten kan man hitta allt ifrån gräsmattor, sten, betong och mycket mer. Allt är nog saker som gemene man inte kan allt för mycket om. Att lägga sten oavsett om det är marksten, stenplattor, trädgårdsplattor, skiffer eller kantsten i Mölnbo, Stockholms län kanske känns väldigt svårt för den som aldrig gjort det tidigare, eller inte har någon kunskap om det. Som tur är så finns det företag och experter som kan allt om marktjänster, plattsättning och sten i trädgården och på uppfarten, så du kan vara lugn. Sök bland experter och se vem som tidigare har gjort projekt som passar det som du ska utföra och hör av dig till ett par stycken. På så sätt kan du dels höra om de är tillgängliga och vilket pris och kostnad de beräknar, men också om de har några idéer som kan underlägga för ditt markarbetsprojekt. Mer
Du behöver inte pausa ditt drömprojekt
Kom i kontakt med experter online
  • Ursus mark & bygg är idag en firma som bedriver enteprenadarbeten inom kärnverksamheten mark & anläggning samt byg...

    Läs mer
    Klicka för att ringaJärna
  • Välkommen till somSten! somSten är det svenska varumärket för ett välbeprövat cementbaserat ytbeläggningssystem...

    Läs mer
    Klicka för att ringaSöderköping

Utvalda omdömen för experter inom beläggning, sten och betong i Daga, Södermanlands län

Ursus mark & bygg AB
experter inom beläggning, sten och betong i Daga, Södermanlands län
16 juli 2014
“I hired Ursus mark & bygg AB to construct and erect a pair of timber gates for the main entrance to my holiday property. The project included the detailed design of the gates and procurement of the material required. A quotation was made in advance after a visit from the contractor. The gates were constructed and erected and photographs of the finished work were provided to enable me to judge the end result. I then inspected the gates and had a follow up with the contractor.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.