21 experter inom beläggning, sten och betong i Limhamn

Det finns många olika typer av projekt att ta sig an i ett hem, inte minst om man bor i hus eller villa, och markarbete i alla dess former är helt klart ett av dessa stora projekt. Inom kategorin markarbeten kan man hitta allt ifrån gräsmattor, sten, betong och mycket mer. Allt är nog saker som gemene man inte kan allt för mycket om. Att lägga sten oavsett om det är marksten, stenplattor, trädgårdsplattor, skiffer eller kantsten i Limhamn kanske känns väldigt svårt för den som aldrig gjort det tidigare, eller inte har någon kunskap om det. Som tur är så finns det företag och experter som kan allt om marktjänster, plattsättning och sten i trädgården och på uppfarten, så du kan vara lugn. Sök bland experter och se vem som tidigare har gjort projekt som passar det som du ska utföra och hör av dig till ett par stycken. På så sätt kan du dels höra om de är tillgängliga och vilket pris och kostnad de beräknar, men också om de har några idéer som kan underlägga för ditt markarbetsprojekt. Mer
Farum Betons produktion lever naturligvis op til kravene i Betonvarekontrollens trekantsmærke. Vi går dog... Läs mer
 • +45 44 95 15 44
 • Farum
Søger du en anlægsgartner der har fokus på kvalitet og service? Hos RF Anlæg har vi over 17 års erfaring med... Läs mer
 • +45 53 83 22 13
 • stege
Valg af den rigtige håndværker = TRYGHED Läs mer
 • +45 21 91 36 39
 • Fjenneslev
Handmade Morrocan concrete tiles - designed in Denmark by Marokk marokk.com exhibition/warehouse by... Läs mer
 • +45 21 85 91 02
 • Glostrup
Vi kan hjälpa er med allt inom stenarbeten. Bland annat trappor, beklädnad, murar, stengärde och plattsättning.... Läs mer
 • 044-634 19
 • Hanaskog
Villa Handmade Tiles har specialiseret sig i håndlavede fliser og mosaik igennem de sidste ti år. Vi arbejder... Läs mer
 • +45 32 18 52 29
 • København K.
Brolægning Vi tilbyder totalløsninger inden for brolægningsfaget med vægt på kvalitet Vi arbejder med alle... Läs mer
 • +45 21 82 02 83
 • Gilleleje
Tune Brolægger Firma er en mindre virksomhed med mange års erfaring placeret centralt i Tune v/Roskilde. Det gør... Läs mer
 • +45 30 42 23 79
 • Tune
NDH Belægning Läs mer
 • +45 61 46 47 88
 • Rønnede
HRT STEN & ENTR.AB är ett företag som hållit igång sen slutet av 90-talet med allt förekommande inom sten- och... Läs mer
 • 073-361 06 18
 • Vinslöv
Utvalda omdömen om Beläggning, sten och betong i Limhamn
Farum Beton og Natursten
Beläggning, sten och betong i Limhamn
"Altid god service og rådgivning, flinke medarbejdere. Godt varieret produktudvalg, mange special produkter i god kvalitet. Fin udstilling til kundebesøg og inspiration."
- Brolægger Pedersen
RF-anlæg
Beläggning, sten och betong i Limhamn
"Etablering af terrasse og belægning omkring ny tilbygning med herregårds sten, samt anlægning af sti til, og underlag til skur med genbrugssten. God kommunikation og sparring omkring ideer og løsningsmuligheder. Aftaler overholdt. Kan varmt anbefales! Henrik Hansen, Kastrup"
- henrik1693
Anlægsservice
Beläggning, sten och betong i Limhamn
"Jeg hyrede Max til at omlægge min indkørsel, fra asfalt til herregårdssten, samt anlægge en gangsti og terrasse. Ialt ca. 140 kvm. Umiddelbart før han skulle i gang, viste det sig, at jeg havde problemer med kloakken, det skulle ordnes først. Max udviste stor fleksibilitet, og holdt en pause i sit arbejde, så kloakmesteren kunne komme til. Indkørslen er nu færdig, og står fin og flot, og modsat før, med det helt rigtige fald væk fra huset. Jeg kan på det varmeste anbefale Max. Han er venlig, imødekommende, fleksibel og særdeles effektiv. Han går gerne lidt længere end det oprindeligt aftalte, for at efterlade et stykke arbejde som jeg som kunde bliver ekstra glad for, og han går ikke fra pladsen før alle er tilfredse."
- Britta Ramshardt
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad innefattar yrken med sten och att lägga plattor?


De som jobbar med marktjänst i form av sten i Limhamn kallas ofta och enkelt nog för stenläggare eller plattläggare. Deras jobb kan vara allt från att lägga sten i en trädgård till asfaltläggning och ta bort asfalt på motorvägar. Uppgifter både för privata hem och publika platser, helt enkelt. Lite beroende på vad du behöver hjälp med för typ av stenprojekt så finns det ibland därför olika företag att vända sig till. Visst finns det de som har koll på det mesta inom sten och plattor, men sen finns det också de som specialiserar på till exempel stenläggning i trädgårdsdesign. Vem som passar dig och ditt projekt bäst kan du nog känna efter själv när du kollar runt bland passande stenföretag.

Ingår asfaltering i en plattsättares yrke alltså?


Nja, inte nödvändigtvis, men det händer. Det beror helt enkelt på var personen i fråga jobbar. Det finns även specifika asfaltsläggare, som krävs för större vägar, så som motorvägar och riksvägar.

Visste du förresten att stensättning är den skandinaviska forntidens vanligaste typ av gravöverbyggnad? Ja, det stämmer, från yngre bronsåldern till yngre järnåldern packade man sten i några enstaka lager, oftast i en cirkel, över de döda. Tekniken är faktiskt inte alltför olik den teknik vi använder som stensättning i Limhamn idag. Intressant!

Vad ska jag tänka på när jag ska anlita en stenläggare eller betongarbetare?


Det finns såklart en hel del saker som man bör tänka på när man ska anlita någon för att utföra markarbete i ens hem, precis som i största allmänhet när man ska vända sig till ett företag för att få hjälp med något i ens hem. Först och främst är det viktigt att du vet vad du vill genomföra, vill du lägga plattor till en gång som leder upp till din ytterdörr, eller rent av lägga en helt ny uppfart? Lite beroende på storleken på ditt projekt och vilka moment det innehåller behöver du ofta vända dig till olika typer av företag. Kanske är det ett som tar hand om plattsättningen medan en annan gjuter betongen? Med det sagt så finns det såklart företag som erbjuder alla möjliga olika typer av markarbeten, så känn helt enkelt efter och se vad som du tror passar dig bäst. Gör sen upp en budget och lyssna på experterna när de föreslår olika typer av material och ta sen ett beslut om vilken sten eller liknande som passar för ditt hem. Tillsammans kan man ofta komma fram till riktigt bra och snygga beslut!

Nu är det inte mycket mer kvar än för oss att säga att vi hoppas att du hittar rätt person för den typ av tjänst som du behöver få hjälp med, oavsett om du ska lägga en ny garageuppfart eller ta bort stensättningar på ditt landställe. Lycka till med att hitta rätt expert inom beläggning, sten och betong i Limhamn!
Storstäder med experter