3 experter inom byggmaterial Herrberga, Östergötlands län

Är det dags för en renovering, eller kanske till och med för att bygga en helt ny bostad? Oavsett vilket så står du garanterat inför en hel del olika val och utmaningar, det hör nämligen denna typ av projekt till oavsett om man vill det eller inte. En viktig del både vid husbygge och renoveringar är materialet, eftersom utan material blir det inget av det. Så för att få till ett projekt precis så som man sett det framför sig krävs det rätt byggmaterial. Idag kan vi hitta byggvaror både hos mindre specialister och större byggvaruhus i Falun såväl som på nätet. Så oavsett om det är ett timmerhus eller fågelholk som är målet finns det alltid bra material att få tag på! Mer
Du behöver inte pausa ditt drömprojekt
Kom i kontakt med experter online
 • Vi på XL-Bygg Ålsäter AB har ett mycket omfattande sortiment inom de flesta grenar i trä- och byggbranschen. Vi ut...

  Läs mer
  Klicka för att ringaKatrineholm
 • Byggvarulistan.se är idag den största pris- & söktjänst samt produktmatchningstjänsten för byggmaterial i Sverige....

  Läs mer
  Klicka för att ringaKatrineholm
 • Klicka för att ringaNyköping

Utvalda omdömen för experter inom byggmaterial Herrberga, Östergötlands län

XL-Bygg Ålsäter
experter inom byggmaterial Herrberga, Östergötlands län
22 augusti 2016
“Vi har byggt på en övervåning på vårt hus och köpt allt material från Xl-bygg Ålsäter och vi är supernöjda med allt vi köpt därifrån. Allt har levererats i tid och varit bra kvalitet på. Personalen är kunnig och väldigt hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med Xl-bygg Ålsäter och kommer definitivt att handla där igen.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.