Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län

Hitta rätt expert för ditt projekt
Danderyd / 50 km
Platsbyggda möbler
115 av 60 experter

Utvalda omdömen för Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län

myhome
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 november 2017
Vi vill verkligen rekommendera Concept Saltin. Concept Saltin gjorde stylingen av vår lägenhet i Näsby Park inför vår försäljningen. Madeleine är riktigt proffsig och serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Hon gjorde lägenheten med klassisk elegant stil. Detta lyckades hon med i högsta grad. Företaget har väldigt fina möbler, inredningsdetaljer, växter, konst och textilier såsom gardiner, kuddar och mattor. Madeleine har även otroligt lyxiga lampor och kristallkronor. Balkongen gjorde hon helt underbar med alla vackra växter och möbler samt ljuslyktor. Vi kollade runt och jämförde mycket innan vi valde Concept Saltin. Det var många som rekommenderade Madeleine Saltin och det förstår vi för hon är väldigt skicklig och vi är så nöjda. Hon fick lägenheten så fin och det viktigaste av allt så fick hon spekulanterna att vilja bo i lägenheten. Vi fick lägenheten sålt snabbt och till bra pris. Detta är mycket pga Concept Saltin.
Francos Corner AB
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 augusti 2016
Vi bor i villa och har ett hörnrum som vi ville utnyttja bättre och använda som familjens tv-hörna. Jag tog kontakt med Francos Corner AB som redan initialt visade en mycket hög ambitionsnivå och förståelse för våra behov och önskemål. De skisser, förslag och den inköpslista på möbler vi fick levererade var högt över våra förväntningar och hela tänket kring möblering, design, funktion, pris och bekvämlighet var fantastiskt bra. Det fanns ingenting vi ville ändra utan allt stämde perfekt. Francos Corner har under hela projektarbetet visat en hög flexibilitet och varit väldigt måna om att följa upp och säkerställa att allt stämmer enligt våra förväntningar. Hörnrummet är numera favoritrummet och jag kan verkligen varmt rekommendera Francos Corner!
Soberdesign
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 november 2015
Vi är otroligt nöjda med Jessicas arbete, vårt hus är nu som nytt med otroligt smakfulla färger och textilier som går ton i ton. Jessica var på hembesök och tittade på hur det såg ut hos oss och vilka möbler vi hade innan hon sen kom tillbaka med sitt förslag. Förslaget var exakt vad vi ville ha, vi visste bara inte om det själva! Underbart att vi kunde välja mellan 3 tapeter och inte 3000, här hade hon redan innan valt ut vad som skulle passa oss och vår stil. Sober design rekommenderas varmt!
STIL & Inredning
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 september 2015
Felicia hjälpte mig att få mitt hem hemtrevligt när jag flyttade till större. Jag hade nu stor yta och inte tillräckligt med möbler. Hon förstod snabbt vilken stil jag gillade och kom med detaljerat och lättförståeligt förslag med inspirationsbilder och inköpsställen. Snabb och proffsig. Så nöjd!
Madero InterioR
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 november 2019
Min lägenhet behövde ett lyft men jag saknade inspiration. Eftersom vi tidigare hade anlitat Madero InterioR på mitt jobb, med goda resultat, så kontaktade jag Mariana. Hon har träffsäkert tagit fram färger, tyger och möbler som överträffade mina förväntningar. Hon skötte allt från beställning, uppsättning och kontakter med hantverkare, sömmerska samt butiker vilket både har känts tryggt och underlättat för mig. Jag kommer att anlita Madero InterioR igen nästa gång jag vill göra om hemma. /Ann-Charlotte
Ulrika Höglund Form
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 december 2016
När jag flyttade in i mitt nya hus våren 2016 tog jag kontakt med Ulrika då jag vill göra huset till mitt eget och få en enhetlig känsla. Ulrika tog, efter vårt första möte, fram en moodboardkoncept över stil, färger, möbler, lampor och inredningsdetaljer som verkligen var "mitt i prick". Därefter planerade jag en stor del av renoveringen själv men använde Ulrika som bollblänk. Mot slutet tog jag ytterligare hjälp för att färdig ställa allt. Då fick Ulrika i uppdrag att inreda hall, vardagsrum och TV-rum (färdigt). I detta ingick att rekommendera och köpa in produkter, planera belysning, sy och montera gardiner, montera inredning i hall och vardagsrum samt "piffa" till med detaljer. Ulrika är snabb i kommunikationen, återkommer alltid när hon sagt och är rak och tydlig med vad som kommer att funka och inte. Jag kan varmt rekommendera Ulrika om man står för renovering och vill har råd, inspiration eller konkreta produktförslag eller om man bara vill göra ett "lyft".
Terra + Tint Interiors
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 april 2018
She designed our living, family and dining rooms. She was excellent at pulling together all of my favorite things. Christin helped me with styling & space design and selected affordable, yet high-end looking furniture, rugs, and lighting to brighten my home. She was always available by e-mail to run ideas by and she made the entire process so easy and enjoyable. She has an amazing eye and is extremely talented at her craft. I would use her again and again (and again!!).
Stilrummet
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor16 augusti 2016
Jag har följt Marie och Stilrummet i 3 år och nu fått möjlighet att göra praktik under min egna utbildning till Inredare hos detta fantastiska företag! Jag har fått varit med och sett hur Marie från prospekt till färdigställande tagit sig ann tre olika projekt. Denna drivkraft och engagemang som jag fått uppleva de senaste veckorna är svårt att hitta. Att se någon så klockrent göra färgval från golv till tak och möbler, i kombination med ljussättning och möblering har varit fantastiskt lärorikt. Marie har servicekänsla ut i fingerspetsarna och även om vi haft fullt upp och under själva uppdragen har hon alltid tagit sig tid efteråt att följa upp så jag känner mig trygg i det vi gjort och gett mig utrymme för frågor! Kan varmt rekommendera Stilrummet vid en styling av ditt hem, stort som smått, då jag både sett de nöjda kunderna och arbetet bakom!
WÅG Event & Inredning
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor27 november 2017
Ellen och Amelia gjorde ett riktigt bra jobb med stylingen av vår lägenhet inför försäljning. De var professionella vid alla kontakter och möten och hade bra tankar om hur vi skulle göra. Använde passande och smakfulla möbler och annat. Rimligt fast pris och totalt sett är vi mycket nöjda. Tack för ett bra jobb!
af Segerstad Interiör
Platsbyggda möbler i Danderyd, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 september 2016
Jag kunde inte vara mer nöjd! Bita är otroligt professionell och gjorde mitt hem magiskt fint. Bita är lyhörd, kompetent och väldigt lätt att samarbeta med. Hon gör även det där lilla extra - som man som kund inte förväntar sig. Jag kommer definitivt anlita Bita och företaget igen.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.