3 experter inom färg, tapet & panel Örebro

Något av de roligare momenten när man renoverar är att förändra ytskiktet i en bostad. Det vill säga fasad, paneler, väggar och så vidare. Oavsett om man väljer att göra en fasadputsning, måla om hela huset, sätta upp en pärlspont, tapetsera om eller klä rummen i väggpanel så får man snabbt resultat, som minst sagt kan förändra ett helt hem! När det kommer till inredning verkar det nämligen lätt hänt att man glömmer bort exempelvis väggarna, fastän det är en förhållandevis enkel och billig förändring, som gör enorm skillnad till ett hem! Jämför väggar med neutrala färger med gråblå i sovrummet, och det blir ett helt nytt rum jämfört med vad faktiskt en ny säng kan ändra. Genom att måla en vägg eller förändra materialet på väggarna kan man konstruera en helt ny känsla i sin bostad väldigt enkelt, och är därför ett riktigt bra tips att ha i åtanke. Har du blivit inspirerad till att påbörja ett projekt? Kontakta en expert i 日本 長野県 Nagano Shi så att du kan komma igång så snabbt som möjligt! För en sak är säker, vill du inleda ett projekt med panel, färg eller tapet så är det alla gånger ett bra tips att söka efter en expert och anlita en bra målare eller ett bra företag. Det lönar sig alltid! Mer
 • miljöbilder

  Färg i påse är en torr färgmix som du enkelt blandar till en lättmålad äggoljetempera. Resultatet blir magiskt vac...

  Läs mer
  Klicka för att ringa13,7 km från Örebro, Sverige
 • Referenser

  Jacobs Måleri är ett växande företag med över 10-års erfarenhet av måleri, tapetsering och renovering. Företaget e...

  Läs mer
  Klicka för att ringaÖrebro
 • Måleri arbeten

  Västbergs måleri startades 1975 och vi är mycket stolta över att vara Noras äldsta måleri. Vi målar och utför: Nyb...

  Läs mer
  Klicka för att ringa18,0 km från Örebro, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom färg, tapet & panel Örebro

Av jord AB
experter inom färg, tapet & panel Örebro
20 okt. 2016
“Magisk färg helt enkelt! Absolut magisk. Därför jobbar jag uteslutande med deras produkter i det måleri jag driver sen 2009 (Temperamåleriet i Stockholm) Håller också kurser o säljer den här färgen. Bor du i närheten är du välkommen att se själv - den gör sig bäst live :-) Av jord är så otroligt seriösa o mycket grundliga i allt de företar sig. Väldigt tryggt för mig som "storkonsument" /Karolina”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.